Sari la conținut

Mr.Wattmaster

Super Membru
  • Număr conținut

    2.027
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mr.Wattmaster

  1. Fix in topicul de Lidl sa mi se faca pofta de baut, nu ma asteptam
  2. Bai, cat de penibil. Cum dracu sa ajungi pana acolo incat sa te salte politia, cu catuse cu tot? "Diana! Uita-te si tu ce mi-au facut, m-au tavalit!" *facepalm* Vreo idee cine era? Soferul masinii accidentate? Pasager? Ruda? Gura-casca? Wtf? PS: legat de RCA si lipsa ITP.. motoristul a facut-o pe barba lui, acu plateste. Il ustura, macar si zmeii sa vada ca ei nu sunt ninja si nici nu-i ca in filme. Pe de alta parte are noroc ca nu si-a rupt naibii ceva.
  3. De moto De party De showbiz party Si de fail. Cortina la final face totul =))
  4. Ei iar i-am pus la orizontala semnalul spate cu ducttape. Dracie, ar trebui totusi sa-l lipesc cu un Loctite gel
  5. Ca lantul antifurt e bun si ca sa-ti tina mobra in loc pe vant puternic inca nu m-am gandit. Da' nu am gasit-o pe jos
  6. La BMW F650 GS te-ai gandit? Ca vrei nu vrei, tot lent o sa fii in Londra, dar macar comod.
  7. Gasit la Lidl cea mai eftina si rapida metoda de curatat mobra Spray special cu actiune in 15 secunde (mai mult nu, cica poate sa afecteze stratul de lac) si cureti cu carpa uscata sau servetele umede pt sters bordul, non-shiny. Sterge repede prafuiala de pe carene. 6 lei sprayul, tot 6 (parca) si pachetul servetoaie. Gasite in Lidl-ul dintre Politehnica si Lujerului. (Bd. Iuliu Maniu) Btw, sprayul ala are ditamai jetu, scuipa puternic si sanatos.
  8. Nu atat noul rotor ci schimbarea lui e efectiv a pain in the ass. Daca mai ai si statorul stricat, ti-a facut o "bucurie" dubla.
  9. F tare clipul cu cainii ------------------------------------------------------ ontopic:
  10. Hm... asta seara, un ratacit cu numar de Arad, pe la Eroii Revolutiei intra in rond fara sa vada ca plecam noi, toata coloana, pe verde. Eu si cu un LandRover mai sa ne urcam pe el, incetinim, la care imbecilul mai si pune frana in fata noastra. Ne-am oprit la 1 m de el. Ambii incepem cu claxoane, flashuri, eu il depasesc apoi prin dreapta si ii fac semn sa se uite mai atent. La urmatoru semafor vine langa mine tot cel cu gura mare: "ce, n-ai loc de mine?". Si la care i-am varsat in 10 secunde un potop de teorie de trafic si ce a gresit, garnisite cu injuraturi, incat nu a apucat sa deschida gura decat o singura data pana s-a pus verde. Ah, si evident, conducea cu telefonul in mana, pe navigatie... Da, e dificil sa mai ramai calm cand ii vezi asa impertinenti.
  11. Am curatat lantul cu periuta de dinti a fostei. It felt good.
  12. Punctul pus pe i in ceea ce ne priveste.
  13. Chiar si cei care nu au detinut fie CBR F4 sau R6 pot sa iti zica de la departare ca nu ai cum sa faci o alegere comparativa. Seamana, dar sunt sensibil diferite in scop si caracter. La R6 te cam hazardezi daca nu ai experienta acumulata. Sa nu te mire de ce lumea iti recomanda F4 ca e mai iertatoare.
  14. Ma, tu sigur esti contabil? Ca de regula oamenii din asemenea bransa nu prea stiu chestii d-astea mai lumesti din afara Excelului PS:
  15. ma, voi aveti inside information de stiti cand cum se baga? sau am fost eu chior si nu am vazut pe site? :-)
×
×
  • Creează nouă...