s-kidu' Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 stie careva care e treaba cu asa ceva ? cat costa si unde pot gasi preferabil in zona mea? am auzit varianta ca se poate renunta la platine , ruperea facandu-se electronic (la trabant parca) multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 am eu o schema de aprindere cu senzor magnetic. o sa te anunt ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 La Mures poti sa gasesti nou-noute pe piata de motoare. Costa 500mii amandoua, parca. Tie iti trebuie 2, fiecare la un cilindru. Dupa aia n-o sa ai nevoie de platine, de reglaj, dar asa cred ca merg numai la 12 volti. Eu asa am pe Dnepr, cu bobina de Dacie, si-s perfect multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 cred ca merita pusa o aprindere electronica de trabant, daca se poate eu am trabant si mi-am pus aprindere electronica (fara platina) de 2 ani si nu am mai avut probleme cu aprinderea (am mai schimbat doar bujii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 5, 2005 Autor Share Postat Februarie 5, 2005 pai instalatia e pe 12 v cat costa una de trabant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate