Vici Biker Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Salut ... Am o Yamaha Fazer 600 din 2007 si doresc sa fie "pictata" cap-coada cu aerograful Astept pe cei interesati sa se ocupe de ea la 0745.138.874 sau aici pe forum ! Mutlumesc anticipat ! va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Sal ai gasit pe cineva? pt ca si pe mine ma intereseaza asta..(vopsit + aergrafe peste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Nu stiu in Bucuresti pe nimeni,n-am lucrat cu cei din Bucuresti,dar eu,pentru aerograf de calitate,trimit la Zoli,la Odorhei;sper sa nu ofensez pe nimeni,dar lucrarile lui sunt opere de arta si nu cred ca are concurenta! Il gasesti pe forum,la "Custom painting",userul @zoliart,sau ID zoliart2000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 AEROGRAFI SI LUCRARI recomand cu mare caldura pe nenea Cicioc Chiar e mester mare, da si ceilalti doi sunt buni...au si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 Multumesc mult all , o sa ma decid in curand la care voi apela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate