robert bk350 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 am o furca fata M72 in beci,si ma inerveza.tre sa fac o poza cu furca respectiva.poate trebe la cineva. are jug inferior,2 telescoate?,arcuri.nu stiu de unde il am,dar mi sa spus ca e de M72.io cer 10 lei.sa nu ma injure nimeni poza am sa pun zilele astea.multumesc pt intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ai si pantalonii la ea? ma refer la cei originali,de forma...cum se spune la asta...conici...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 la astia ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 deci cum am promis ...poze! am mai gasit ceva prin beci.daca va intereseaza pe careva,sa imi dea un PM.io is din cluj.la pret ne intelegem.cum am mai spus"sa nu ma duc la posta degeaba" --- Mesaj completat în 25 Oct 2007 02:36 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 arcurile sau telescoapele si saua le vreau eu! ti-am dat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) arcurile sau telescoapele si saua le vreau eu! ti-am dat PM saua e ca si vanduta la " MariuSS" cum am scris de la inceput " telescoape ? " cu semnu intrebarii.dar m-am uitat mai bine si is numai tevile.imi cer scuuze . deci 2 tevi goale in interior (sau ce dracu is alea),arcurile,jug. semi ansamblu fata. acuma mai precis de atata nu stiu sa dau in scris.noi sa fim sanatosi,restul se sudeaza Editat Octombrie 26, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate