Mitrut Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 are cineva gorilla de 49 cc cum am eu in romania nu am vazut niciodata pe cineva sa aiba asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 are parca manuel din mangalia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 are cineva gorilla de 49 cc cum am eu in romania nu am vazut niciodata pe cineva sa aiba asa ceva da' de sor-sa "Monkey" ai auzit? uite-le aici http://www.kaore.net/page%20under%2050.html pe amandoo apropos, super strong motoarele alea pt cei 49 cc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrut Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 aha da nu are nimeni site-uri de astea am mai gasit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrut Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 ce naspa sunt singuru de pe aici cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate