mar33an Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salut, Ce reprezinta , de exemplu 180/55 ZR 17? 180 este latimea pneului , restul......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 55 "talonul" sau impropriu spus "inaltimea" ZR indicele de viteza (ZR - peste 270kmh) 17(inch) diametrul jantei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Ma scuzati ca readuc la viata un subiect mai vechi, insa l-am vazut gata deschis si m-am gandit sa nu deschid unul nou. Am o Tula Muravey (triciclu rusesc) si as vrea sa-i schimb anvelopele spate cu niste gume mai mari. Problema este la capitolul codificarii dimensiunilor anvelopei. Majoritatea anvelopelor sunt in format (dau un exemplu) "205 / 55 R 16 W", insa astea au pe ele scris "4.00-10C". Date complete aici. Cum fac sa transform dimensiunile din codificarea ruseasca in standardul mai sus mentionat? Care este algoritmul? In orice caz, caut anvelope pentru aceleasi jante, insa cu balonul mai lat si talonul mai inalt. Editat Februarie 25, 2008 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate