bogtech Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 vreau sa-mi iau o gilera dna cam in 1300 eur e di 2004 , infine si avand in vedere starea vremii, nush daca sa o iau acum pe asta ( adik sa stau cu ea in garaj) sau sa astept si sa iau cam prin decembrie-ianuarie (atunci o sa fie mai ieftine cam 1100sau 1000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Cumparo la iarna daca tot e mai ieftina , si de bani ramasi iti iei o casca mai buna ca cele din targ cu 50 ron .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Cumparo la iarna daca tot e mai ieftina , si de bani ramasi iti iei o casca mai buna ca cele din targ cu 50 ron .. Exact! Asteapta sa fie vreme naspa rau. Se ieftinesc in principiu... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 eu mi-am luat scuter acuma si l-am luat mai ieftin decat ar fi vara asta stiu 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danirosb Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu te sfatuiesc sa-l iei cand vine zapada k se ieftineste foarte mult,dar exista un dezavantaj nu prea poti sa il testezi iarna k scoterele si zapada nu se prea inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 da,cu siguranta te sfatuiesc sa il iei iarna,e mai ieftin si ai mai multe de ales,pentru ca iarna se vand mai multe scutere ca vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate