Vulturul argintiu Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 care mai ai ba mobra cu noroi si nu ai parcat-o in garaj caldut si cu aerisire sa nu cocleasca ? Eu plec duminica dimineata obligatoriu, indiferent de vreme. Daca totul decurge normal vreau sa incerc sa ajung sus pe Iezer, amintirile nu-mi dau pace. traseu: Bucale - Targoviste - C. Lung - Voina - Cuca - bataie la capre prin padure, apa, eventual putina zapada - Voina - C. Lung - Pitesti - Bucale Va rog sa nu va inghesuiti, locurile sunt ''limitate''. Hai ba caprarilor sa mergem. Dau o bere si un mic la Voina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 care mai ai ba mobra cu noroi si nu ai parcat-o in garaj caldut si cu aerisire sa nu cocleasca ? Eu plec duminica dimineata obligatoriu, indiferent de vreme. Daca totul decurge normal vreau sa incerc sa ajung sus pe Iezer, amintirile nu-mi dau pace. traseu: Bucale - Targoviste - C. Lung - Voina - Cuca - bataie la capre prin padure, apa, eventual putina zapada - Voina - C. Lung - Pitesti - Bucale Va rog sa nu va inghesuiti, locurile sunt ''limitate''. Hai ba caprarilor sa mergem. Dau o bere si un mic la Voina. nu vrei sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 , m-am intors, maine voi povesti despre frumoasa excursie. Cred ca voi scrie la clubul Asterix, doar sunt unul dintre fondatori. cei care ati mai fost (apropo la cei cu marea) sa scrieti si voi sa aflu ce am pierdut. pe maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate