Sari la conținut

Vulturul argintiu

Membru
  • Număr conținut

    421
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vulturul argintiu

  1. Anul acesta in februarie chiar stam acasa ? Stie cineva ce se intampla ?
  2. DA,

    ce te-ar interesa,s-au mai bine ce ai gasit ?!

  3. Colega, nu-ti fa probleme pentru acest drum - e ok si super, parerea mea e ca in Bulgaria ai ce sa vezi (numai sa vrei sa te opresti), e pacat sa bati drumul doar asa ca sa scri la "ziar", poate iti propui o noapte de cazare in aceasta tara ... . Eu m-am intors de la Atena acum 2 saptamani, daca ma crezi: AM PLECAT SI FARA ACTE DE LA MOTOR, mi-am adus aminte la Giurgiu ca nu le am si .... asta e, mi-am propus sa merg regulamentar ca sa nu dau explicatii, dupa primii 10 km de ragaiala am dat drumul la mobra si .... m-am intors cu bine ! DRUM BUN !
  4. P.P.S: ai o oferta de RCA? Ieri am facut la un Bandit 400 la pretul de 82 lei - Groupama, iar la un CBR 600 la 137 lei la Carpatica, ambele pe 6 luni. Colaborez cu toti asiguratorii, unde este optim acolo emitem. Am nevoie de CI si talon iar apoi pot spune concret cat este. Nu vi cu noi la Bulgari ?
  5. RCA-ul e ca si facut (se emite instant, dar e valabil abia a doua zi). ITP-ul ...... sunt o multime de statii ..... unele chiar prietenoase, daca ai nevoie de indrumari spune.
  6. Sal, sambata asta plec pana la Bulgari. Pana acum suntem 2 motoare (CBR 1000 si Bandit 400), viteza de drum este ca pt incepatori cumpatati. Plecarea din Buc in jur de ora 10. Doritorii simplii sunt bineveniti. Acte necesare in original: CI, talon, RCA Daca aveti si pasager trebuie sa aiba CI. Benzina pt aproximativ 300 km . O zi buna - Adrian 0723.000.442/443/444
  7. Pompi, se pare ca invidiosii sunt chiar limitati - nu pot trece de principiile primare invatate matematic procentual ....., noi s-avem benzina si anvelope ca tastatura completa vom gasim in alta lume. Toata aprecierea pt invitatia facuta, la anul voi fi anul dintre cei cu B-ul pe care sa te bazezi la acest drum.
  8. In afara ca s-au tocit anvelopele vizibil (erau noi noute la plecare) si ca surubul de la scarita pasager a lovit putin de bascula la unele denivelari nu am observat altceva. Lantul l-am intins f putin dupa 1500 km o singura data si cam atat. Viteza de drum 110-115 km/h constant, iar cand aveam nevoie o ridicam si la 140-150 km/h asa incarcat cum era avea forta, chiar am ramas uimit ca e in stare.
  9. proba ... ia sa vedem acum la treaba: aterizarea a fost bestiala, nici nu-mi inchipuiam ... cum sa aterizezi fara roti , stand pe vine si tinandu-te de marginea nacelei - la a doua lovitura de sol, balonul deja era cazut la pamant - super. in prima zi la Cappadocia am vizitat nordul, iar in a doua sudul imaginile sunt amestecate, si din nord si din sud :burnout:si acum decolam spre Pamukkale o pauza pe la jumatate ... Pamukkale Bodrum bazarul era demential ... si in drumul spre granita Efes si Troia Nu-mi vine sa cred cat poate cara un Transalp ... ma mir ca nu s-au rupt suportii laterali pt valize (intr-una aveam 3 seturi de oale de pamant pentru cuptor - cand a ridicat hamalul de la hotel valiza aia, a lasat-o jos si s-a dus dupa carut, m-am tavalit de ras ), este un motor cu care poti sa mergi pe unde vrei si cat vrei, dar sa nu te grabesti - asa il vad eu. Manuel, salutari si ... trebuie sa-ti dau harta, poate o mai dori careva ajutorul tau, danke. la butoane sunt cam varza, nu poti sa le ai pe toate in viata - scuze pt spatiul ocupat in plus pe server
  10. Am plecat vineri pe la ora 11.00 din Bucuresti si m-am intors marti la 00.30. O vacanta de vis, o motocicleta fidela, 50 de giga de film si 437 poze. Traseul: Bucuresti - Istambul (2 nopti) - Cappadocia (3 nopti) - Pamukkale (2 nopti) - Bodrum (2 nopti) - Canakkale (1 noapte) - Bucuresti. Turcia merita vazuta, sunt multe de povestit dar mai bine sa prezint cateva imagini. A fost superb, motociclata nu mi-a facut absolut nici o problema, putine peripetii cu GPS-ul noaptea pe niste drumuri .... daca nu aveam enduro ... trebuia sa dorm prin camp - asta e, benzina era pe rosu, lumini in jur nema ..., ma bazam pe 1/2 litru pe care il aveam sub sa (sa-i dau foc). Multumesc colegului care mi-a dat harta, a fost de mare ajutor. Nu se vad pozele ?!? Sa ma bata Turcii daca nu s-a gresit la butoane.
  11. trebuie sa ne inscriem sau venim pur si simplu la locul faptei ?! P.S. Nu stiu ce faci dumneata cu bicicleta aia rosie ..., functioneaza ???
  12. Ce se mai aude ??? E prea devreme pt. a pune tara la cale ? Pana la urma cati suntem CONCRET ?
  13. Ups ! am ajuns ...... de dimineata era putina atmosfera SPER CA TOTI SCHIORII CARE AU PLECAT AZI SA FI AJUNS CU BINE !!!!!
  14. Vulturul confirma prezenta, sper sa nu fie probleme cu cazarea !
  15. Multumesc pentru incurajare Pompi, sper sa fie SOARE si ploaie doar in ultima zi spre casa !
  16. LA ACEASTA ORA - M-AM TREZIT BRUSC: MERG SI EU !!! Cred ca va fi interesanta tura, cu toate ca nu-s adeptul turmei dar ......... pana nu incerci nu vezi cum e. Baciul poate sa dea ceva detalii despre cum crede el ca va stapanii cireada (o viteza medie de drum, intervalul de tigara (eu nu fumez), etc). As fi vrut sa merg cu Transalpul (incap bagaje multe) dar dupa cum suna mobrele voastre si distanta ''obligatorie'', de parcurs zilnic, ma indeamna sa scot balaurul negru . 10. Vulturul argintiu
  17. AMR 10 x 24 h = BoI,2011 care mai porniti din sud-estul tarii ca sa va prind din urma ? trebuie sa ne intelegem si anul asta !
  18. FELICITARI !!! - cum s-au comportat caprele ? cate s-au mai intors ? ne vedem curand la Hateg
  19. Salut, dupa 2 plimbari cu salvarea si ........... procese, dosare, expertize, etc, in cazul tau ............. trebuie sa o dai in judecata pe civil si sa-i ceri restul de bani care sa acopere devizul. Orice ai face, de la asigurator nu mai vezi NIMIC, peste suma pe car ti-au propus-o (daca ai accesorii fata de modelul chel oferit de dealer si s-au deteriorat, atunci poti sa le bagi si pe acelea crescand SUBSTANTIAL valoarea - acestea nu se pun cu "uzura" ti se va oferi pretul la zi pe ele) si ramai cu buza umflata, legea e de partea asiguratorului. Procesul il vei castiga, dar asta implica ................... bani si timp. Ar mai fi o sansa ca femeia sa fie deacord sa achite reparatia (depinde de tine cat de bine sti sa pui problema), si atunci vei fi fericit. PE VIITOR GANDESTE SAU INTREABA CAND MAI DAI CU SEMNATURA LA INDRUMAREA UNORA !!! Bafta
  20. mai sunt locuri ??? o camera si o lada cu bere sa fie si pt mine !
  21. Hai cu filmuletul Profesore ! lipeste cadrele si reda imaginea
  22. Eu si cu Pompi ne vedem la 10.00 la Bucur Obor cu fata spre Giurgiu. La 10.15 maxim pornim. P.S. am un loc pe coada liber si aproape gratis ..... , dc se incumeta cineva sa fie bine imbracat ca nu vreau comentarii meteo in timpul drumului.
  23. frate, dar asta e nava spatiala ! crezi ca sti sa bagi in viteza la o asemenea masinarie ?! (are A/C ?) sa trecem la ale noastre: maine, duminica ora 9.00-9.15 unde ne vedem ? azi ma duc sa-i ung lantul si sa desumflu putin cauciucurile, o plesnesc peste bord sa-i aud horcaitul si o aduc in fata blocului. Daca v-ati pierdut timpul degeaba cu tastatura, asta e - Pompi, noi mergem sigur pe undeva - tinem legatura.
×
×
  • Creează nouă...