carstoc Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) Am nevoie de tubulara din imagine. Ca sa-mi dau jos contactul. Cine imi poate imprumuta asa ceva ? Sunt din bucuresti. (dati click pe poza sa vedeti despre ce e vorba). Editat Octombrie 26, 2007 de carstoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 gasesti sigur si la noi in targ sau in obor. dar o sa iti trebuiasca si cand montezi contactul ... sau pune suruburi normale dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 torx se numeste cheia si e una din cele mai naspa care exista! de gasit se gasesc si in romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 nu cred ca mai are nevoie de cheia aia poate intra si posteaza rezolvarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 Rezolvarea: Am gasit cheia. Cheia de la motor . Numai am nevoie de schimbat contactu. PS. facetiva dubluri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate