bogdanjitaru Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Nu are legatura cu moto , dar pentru cei carora le plac peisajele, cred ca merita vazute. http://www2.naic.edu/~pfreire/canadian_rockies/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) Faine peisaje. Ar merge o endureala prin padurile alea. Am citit la profil "KTM sau BMW"...nu fac reclama dar un EXC de la KTM te poate duce acolo unde BMW-ul viseaza... Succese. Editat Noiembrie 8, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ...nu fac reclama dar un EXC de la KTM te poate duce acolo unde BMW-ul viseaza... Nici eu nu fac reclama si-mi cer scuze ca sunt off topic, dar cred ca ceea ce zici tu nu mai e de actualitate BMW G 450 X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 super!!!ma mut in nordul Americii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate