Coxaru Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Salutari dragi motociclisti! Scuzati locul unde am postat anuntul dar consider ca ii locul idel unde pot gasi... Caut o motoreta fabricatie dinainte de anii '60 cat mai originala pentru restaurare... Am destule cunostinte de mecanica asa ca nu ar fi o problema..... Sper sa am ajutorul vostru in procurarea pieselor ce imi vor lipsi.... Asta asa ca o preocupare pe perioada asta a anului si a aduce un fier la viata din pasiune ca racheta de rupt strazile am... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 inca caut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Cauta la sectiunea vanzari. MZ-uri gasesti din plin. BMW nu. <small>--- Mesaj completat în 05 Nov 2007 10:01 -------------</small><br/>Sau o idee mai buna, ca tot esti din zona, cumpara un K750 de la dannyoldmoto, vezi topicul lui de vanzare. Nu-ti fa griji ca nu ai avea ce sa lucrezi la el, intotdeauna se gaseste cate ceva. Racheta de strada ai, acum iti trebuie gabon sau tractor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 oricum ii trece repede, dupa ce monteaza cateva piese noi di pi stoc care rezista 5 minute si gata. sunt pentru nervi tari motoarele astea vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 oricum ii trece repede, dupa ce monteaza cateva piese noi di pi stoc care rezista 5 minute si gata. sunt pentru nervi tari motoarele astea vechi. nervi tari de la noianul de noduri care i-au rigidizat(dupa ruperi repetate...) Ii tai omului gazul chiar cand vroia sa se apuce de o treaba!...si acum probabil n-o sa mai avem pe cine sa demoralizam asa incet cu treaba buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) Parca Mircik isi vindea "lupul" (MZ ES) ... ( /index.php?...2662&st=20# ) si parca si judas /index.php?...2662&st=20# Editat Noiembrie 5, 2007 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate