alex_dobos_1987 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 buna sunt nou venit pe forum si as avea nevoie de ajutorul vostru,am o aprilia sr50 pe injectie din 2003 si cam la 10 zile dupa ce am cumparato a inceput sa faca figuri la motor,parca da rateuri(explozii cand accelerez)si seara se si pot observa flacari pe toba si merge f rau si distruge bujiilele innegreste si dak bag o bujie noua functioneaza aprox 3 ore continuu dupa care o iau de la capat.eu sunt din mures si dak careva cun un service sau ce poate sa aiba motorul mas bucura si eu.va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 sincer du-l la un service de scutere pare destul de grav !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_sxx Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Poate sunt uzate injectoarele, ar trebui sa te duci la un mecanic ti-ar putea spune mai multe, sau incearca sa masori tu compresia, cu un manometru de compresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate