bady Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Cine ma poate ajuta cu un vopsit si reparat o carena crapata plus alte cateva zgarieturi? Am un SRAD pe care vreau sa l vopsesc tot si sa repar carena din dreapta. Cei care se sesiseaza imi pot da PM sau scrie aici. Va multumesc! --- Mesaj completat în 02 Nov 2007 21:32 -------------Chiar aveti asa mult de lucru? Nu ma ajuta nimeni? --- Mesaj completat în 02 Nov 2007 21:33 -------------Chiar aveti asa mult de lucru? Nu ma ajuta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Cine ma poate ajuta cu un vopsit si reparat o carena crapata plus alte cateva zgarieturi? Am un SRAD pe care vreau sa l vopsesc tot si sa repar carena din dreapta. Cei care se sesiseaza imi pot da PM sau scrie aici. Va multumesc! <small>--- Mesaj completat în 02 Nov 2007 21:32 -------------</small><br/>Chiar aveti asa mult de lucru? Nu ma ajuta nimeni? <small>--- Mesaj completat în 02 Nov 2007 21:33 -------------</small><br/>Chiar aveti asa mult de lucru? Nu ma ajuta nimeni? Stiu ca ai postat de mult aici, dar si eu sunt interesat de exact aceeasi chestie si nu gasesc nicaieri. Tu ce-ai facut pana la urma ? ai gasit unde sa mergi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate