Sari la conținut

Sir Vlad

Membru
  • Număr conținut

    238
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sir Vlad

  1. Si totusi, voi de unde va luati "sub air filter" sau vi-l improvitati voi ? "Dumnezeule" nu m-a ajutat foarte mult sa fiu sincer. Va atasez si o poza in cazul in care nu ati inteles la ce ma refer. Cu respect, Vlad
  2. Va salut, Am si eu o curiozitate legata de filtrul de aer de sub rezervor. Se gasesc pe undeva de vanzare ? L-am ignorat complet inca de cand am cumparat motorul in 2008, cumva l-am trecut cu vederea la toate reviziile de pana acum si astazi cand in sfarsit l-am deschis am descoperit inautru un filtru topit si cu o mare gaura in mijloc. Nu reusesc sa gasesc pe niciun site de vanzare asa ceva (Louis, Wemoto, Ebay), voi ce folositi ? Multumesc mult!
  3. Eu am facut un tur de aprox 90km: Baneasa - Padurea Snagov - Padurea Caldarusani - Gradistea - Colentina - Baneasa. Foarte frumos drumul pe acolo.
  4. Salutare, Exista doritori de o plimbare pe langa Bucuresti ? Eu o sa ies in aprox 1-2 ore. Numai bine si asfalt uscat !
  5. Salutare tuturor, Ieri am dat si eu prima cheie pe anul asta si am dat o tura de dezmorteala prin Bucuresti. Daca mai sunt amatori pe aici de plimbari prin oras si nu numai in afara lui, poate reusim sa ne adunam din cand pentru cateva ture si o apa plata cu lamaie pe la Bikers Club. Va doresc tuturor un sezon fara incidente si plimbari lungi si frumoase !
  6. Salutare, Pana la urma se pare ca termostatul era decalibrat si am fost nevoit sa-l schimb. M-a scuturat de 70E, dar macar acum stau linistit la stop in trafic stiind ca porneste ventilatorul. Mersi inca o data de sfaturi, numai bine si asflat uscat !
  7. Multumesc de informatii, ma apuc de investigatii si iti zic daca reusesc s-o rezolv singur. Numai bine !
  8. Salutare, Ma confrunt cu urmatoarea problema si sunt curios daca vi s-a intamplat si voua pana acum: Mi-am schimbat lichidul de racire la mecanic de curand. Acum cand trece acul care indica temperatura peste jumatate, in loc sa porneasca ventilatorul asa cum facea inainte, incepe sa scuipe agent de racire prin prea-plin iar temperatura continua sa creasca peste jumatate. Daca opresc motorul si las contactul, ventilatorul porneste imediat si functioneaza pana scade acul sub jumatate asa cum ar fi trebuit sa faca si cand mergea motorul. Pornirea ventilatorului este cumva influentata de surplusul de agent de racire ? O sa-si revina la normal dupa ce elimina tot excesul de antigel ? sau problema este alta ? Mersi mult !
  9. Salut Adrian si multumesc de raspuns, M-ar interesa si pe mine un numar de contact de la acel mecanic. Si eu mergeam la Honda inainte de a disparea de pe piata si parca aveam alta siguranta cand stiam ca motocicleta a fost pe mana lor si a altor mecanici. O zi faina !
  10. Salutare, Stiti cumva daca mai exista si unde este service-ul autorizat honda ? Pe vremuri era pe bulevardul Timisoara, apoi s-a mutat in Pipera iar acum nu-l mai gasesc deloc, nu dau decat de showroomuri de parca toti am avea bani sa ne cumparam altele noi cand se defecteaza Daca nu mai exista service autorizat puteti totusi sa-mi recomandati un alt service specializat pe motociclete Honda ? Multumesc mult !
  11. Salut Tzache, Multumesc pentru linkuri ! De wemoto stiam dar din pacate unul dintre cabluri nu este pe stoc la ei si sunt si foarte scumpi... Cablul de la motomus vad ca e pentru model 94-96, sunt sanse sa nu se potriveasca la a mea fiind model 97 ? Cu respect
  12. Va salut cu respect, Stie cineva unde pot gasi cabluri de acceleratie de cumparat in Bucuresti ? Tocmai am descoperit ca mai aveau un pic pana sa cedeze complet si as vrea sa le schimb cat mai urgent. Din pacate vad ca nu prea dau de ele pe niciun site. Multumesc frumos !
  13. Salutare, Stie cineva dimensiunile standard ale ghidonului de Honda CB500 ? am cautat prin manual si culmea e ca nu am gasit, iar pe net dau numai de date ambigue. Toate cele bune
  14. Pentru mine e. Anul trecut am avut un mic incident si de atunci a ramas ghidonul usor de tot indoit, am bratul drept cam 1cm mai jos decat bratul stang. La inceput am zis ca nu ma deranjeaza, dar acum la drum lung si la viteze mari, simt diferenta si vreau sa-l schimb. Ai ceva date de contact ? unde ma pot interesa ?
  15. Salutare, Stiti cumva unde pot gasi un ghidon de vanzare ? Multumesc, asfalt uscat !
  16. Va salut, Sambata dis de dimineata plec spre Vama Veche pe drumul vechi . Mai exista amatori pe aici ? Dati de stire Asfalt uscat va doresc
  17. Va salut, Iese cineva in seara asta dupa ora 9 la o plimbare prin oras cu o oprire in biker's place pentru o apa plata cu lamaie ? Asfalt uscat !
  18. Cand ies data viitoare la o plimbare, ma uit si iti zic
  19. Viper scrie pe ea, e tot ce pot sa-ti zic
  20. Scuze, trebuia sa specific ca e cam piperat pentru buzunarul meu. Probabil pretul e perfect justificat de pregatirea pe care o primesti acolo, asta nu am de unde sa stiu inca.
  21. Hai ca vin si eu, poate de data asta reusesc sa nu mai ies chiar pe ultimul loc
  22. Multumesc de raspuns, Mi se pare cam piperat pretul... Numai bine !
  23. Va salut cu respect ! Sunt nou venit pe acest topic si am cateva intrebari legate de circuit. Am fost si eu de maxim 3-4 ori pe Amckart in decurs de tot atatia ani. Ultima oara am fost chiar ieri dar am realizat ca imi lipseste tehnica. Nu am cine stie ce motor, e un CB500 dar avand in vedere ca nu e un circuit de viteza eu zic ca este destul de potrivit. Intrebarea ar fi urmatoarea: se fac cumva si cursuri de perfectionare pe acest circuit ? mi-ar placea sa fac un astfel de curs petru a deprinde corect tehnica si a profita astfel de intregul potential al motorului si a circuitului evident. M-am uitat prin ultimele 30 de pagini de pe acest topic si nu am gasit nicio informatie despre un astfel de curs. Are cineva informatii despre asa ceva ? Multumesc mult, tot respectul si asfalt uscat !
  24. Se baga cineva la o tura pe amckart maine de dimineata si pe urma la o plimbare prin imprejurimi ?
  25. Salut ! Are cineva chef de o tura pe amckart maine ? Bafta si asflat uscat !
×
×
  • Creează nouă...