rados Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 salut am achizitionat o motocicleta honda nighthawk, initial a avut motor de 650 cm 3 , proprietarul a avut probleme cu motorul si la schimbat cu unul de 550 cm 3 tot de honda , transmisia este cardan , am deschis acest topic in scopul de a cunoste si alti posesori , cine stie poate ne putem ajuta in problemele care pot aparea , procurari de piese sau cu sfaturi tehnice acestea sunt poze facute de fostul proprietar domnul Claudiu . eu am scos top caseul (este de vinzare apropo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Bravo, SUPER motor, mie unul imi place tare, pacat ca nu-l mai fac decat in State de 250 cmc la 3400 USD. Forma lui e' bestiala, ma rog pt. cei ce "gusta" design-ul anilor '70-80. Bafta in continuare si felicitari, abia astept s-o vad prin oras. PS: n-ai avut probleme la RAR cu motoru'schimbat? salut am achizitionat o motocicleta honda nighthawk, initial a avut motor de 650 cm 3 , proprietarul a avut probleme cu motorul si la schimbat cu unul de 550 cm 3 tot de honda , transmisia este cardan , am deschis acest topic in scopul de a cunoste si alti posesori , cine stie poate ne putem ajuta in problemele care pot aparea , procurari de piese sau cu sfaturi tehnice acestea sunt poze facute de fostul proprietar domnul Claudiu . eu am scos top caseul (este de vinzare apropo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 salut am achizitionat o motocicleta honda nighthawk, initial a avut motor de 650 cm 3 , proprietarul a avut probleme cu motorul si la schimbat cu unul de 550 cm 3 tot de honda , transmisia este cardan , am deschis acest topic in scopul de a cunoste si alti posesori , cine stie poate ne putem ajuta in problemele care pot aparea , procurari de piese sau cu sfaturi tehnice acestea sunt poze facute de fostul proprietar domnul Claudiu . eu am scos top caseul (este de vinzare apropo) Mai e unul vishiniu metalizat de 350-450 (?) vine la o firma pe strada Macarovici , la 2 zile il vad, mi-a atras atentia ca-s foarte rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poka67 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 salut am si eu o honda nighthawk 700 adica cb700sc model american 86!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 salutare acum a ajuns la mine vulturu de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 (editat) motocicleta cu bord de CeNeu s-o vinzi sanatos...rados Editat Iulie 11, 2009 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Aici inca una http://www.honda-cb750.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate