PiGeY Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 pigeyx id-ul meu , sunt nou pe forum si de 2 luni am un RS si de 2 luni si 5 zile carnetu si sunt din Tarnaveni jud Mures.Singuru cu RS125 din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 klau86x e id-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cousin Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 O sa pun si eu id de mess al meu: hr27xxl sau tizbani. Daca doriti puteti sa-mi dati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 SALVE tuturor !! Eu sunt din CLUJ si m-ar interesa daca ma poate ajuta cineva sa dau de id-ul sau nr de tel a unui baiat din MEDIAS .I se zice ZICO si are un choper negru nasul mare brunet cu barba.Daca ma puteti ajuta ,m-as bucura tare mult. Mersi si numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 salutare as vrea sa intreb daca stie cineva unde as putea sa gasesc ceva gazde ptr .1-2 zile maxim eu sunt din cj si ma duc la peninsula cu motoru si nu prea am chef cu cortu ptr ca am auzit ca se fura tot la festival.mii de multu.id-ul meu :dnb20062000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radudoctor Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 radudoctor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisor95 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Id-u meu adisor_freerider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate