Sari la conținut

Kowalski

Super Membru
  • Număr conținut

    1.213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600
  • Numar Moto
    colorat

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda CB450S, honda CBR 600F, suzuki GSX-R 1000 k8
  • Interests
    femeile altora

Vizitatori Recenți Profil

1.706 citiri profil

Kowalski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kowalski

    Ture Moto

    Micule, daca ajung weekendu viitor pe acasa te onorez.
  2. Kowalski

    Ture Moto

    Numai cei care intra aici pe forum sunt in adevaratul sens al cuvantului? Unii nici nu stiu de existenta acestui forum probabil, Otto are dreptate, vezi prost )
  3. Stiam ca altfel il cheama, daca e vorba de tipul care are casa imediat dupa un bar, vizavi de terenul de fotbal din remetea atunci e aceeasi persoana. Bafta
  4. E un baiat in remetea, unirii. A facut la un ZR-7 si a iesit foarte bine, daca nu ai gasit inca spune ca sa iti dau nr lui de telefon.
  5. Kowalski

    Itp Pt Moto

    pai oricum trebuia la un moment dat
  6. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Dute tare Mesaj completat zi-mi si mie ca sunt curios, care era motivul pentru care ai vrut sa mergi cu niste gume uzate daca aveai unele noi in garaj?
  7. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Tu faci parte din categoria celor care pun intrebari doar ca sa se afle in treaba, daca tot ai gume noi, de ce nu le montezi si mergi frumos la rar? Ori ti-ai cumparat gume noi ca sa faci altceva cu ele decat sa le pui pe motocicleta ori vrei sa mergi cu cele vechi pana le faci patrate si ies sarmele din ele. Stai linistit ca multi te-ar fi luat la misto cu intrebarea asta, doar ca s-au abtinut, eu nu
  8. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Nu amice, se uita daca esti proaspat barbierit si daca te poti prezenta la weekend la gagici cu mutra pe care o ai
  9. Kowalski

    Numai Poze

    Adi, nu ma dau cu motocicleta sa ma vada lumea si anul asta 90% din gazul ars a fost in afara orasului. Poate iti amintesti prima mea motocicleta, acum 5 ani, nicidecum nu era pt figuri la terasa. Si am mers pe frig, dar nu mi-a placut. Aderenta vreau sa am mereu iar pt mine plimbarile cu motocicleta trebuie sa fie placute, eu ma simt bine pe motor cand nu inghet de frig si e soare afara. Fiecare vede cum vrea motociclismul!! Lasa indemanarea de genul acesta, nu te ajuta cu nimic in trafic ca stii sa faci jaloane. Mai bine incercam niste evitari bruste de obstacol fix, o franare de urgenta, etc..
  10. Kowalski

    Numai Poze

    Lasati-ma si pe mine sa inteleg, unde e farmecul plimbarii pe doua roti pe frigu asta si pe zapada pe care aluneci la cea mai mica frana sau accelerare, sa nu mai vorbim de viraje, altele decat cele luate din ghidon. Chiar credeti ca nu va veni primavara?
  11. 0720575797 ti le aduc duminica Sunt reglabile, din aluminiu, sunt foarte ok numai sa ma suni ca le am la Tg Mures si maine plec incolo.
  12. Kowalski

    Ture Moto

    Tu nu mergi cu ei? Si-au luat baietii lanturi pt roti, clapari in loc de cizme si incalzitoare in mansoane. Vorbeste cu viespea daca vrei si tu ca e stocul limitat!!
  13. Kowalski

    Numai Poze

    Da tu n-ai fost pe A3
×
×
  • Creează nouă...