RaduKu Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 Multumesc la fel!!! La motociclete e ca la masina daca schimbi culoare schimbi talonul, dar e suficient sa lasi ceva din culoare originala ca merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Am vazut-o vinerea trecuta la Etrusco si am ramas impresionat de ea cat de tzapana poate fi. Poate intr-un viitor departat o sa trec si eu la aceasta categorie. Bafta si s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 E super motorul,sa-l stapanesti sanatos si fara nici un incident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oVTRion Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 care rosie? Uite asta e!!! intrebare. salut inainte de toate. am o honda exact ca a ta din `97 si fostul proprietar mi-a zis sa folosesc benzina cu plumb. tu ce benzina folosesti? are ceva dak bag benzina fara plumb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) vezi ca exista un topic de VTR-isti /index.php?showtopic=126250 Editat Mai 31, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate