Dixi Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Bai Drobule,da urata mai este ma.... Nu mai ai poze? Am si eu nevoie de niste sei ca ale tale,stii pe undeva unde pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 eu si mobraaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 eu si mobraaaaaa Domne Axi,care de fapt in poze Baluba,aici era vorba de comuniste,nu de sanie cu cai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 Domne Axi,care de fapt in poze Baluba,aici era vorba de comuniste,nu de sanie cu cai.. Long Live The "Comuniste" unt Timisoreana --- Mesaj completat în 14 Jan 2008 22:23 ------------- Silva neagra rulz......bere cu personalitate.... Cei trei Jawe-isti!!!! la un gratarel!!! scosesem putin jawa lu man la soare TRAIASCA JAWA 350, THE ROCK MUSIC ,AND THE BLACK BEERRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Da frumoase poze, frumoase motoare "oposit" cum zic rusii si ingrijita JAWA. Acuma sa vina-n plm vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 ...drobule splendid motoru`.....oare se mai gasesc nipre in starea asta......clasic cu ambele scaune (nu bancheta)???.........in legatura cu berea...keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Da frumoase poze, frumoase motoare "oposit" cum zic rusii si ingrijita JAWA. Acuma sa vina-n plm vara! ..sezi bland Aleko!Tu mai ai inca de deszapezit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Domne Axi,care de fapt in poze Baluba,aici era vorba de comuniste,nu de sanie cu cai.. uite...de data asta ai dat greis...sunt eu u in poze, axi adik marius, iar acolo e o husqvarna kare scoate de 2 ori mai multi kaluti dekt .....batranelul tau;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate