aditzza Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 E grozava! Cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac! E o placere sa o duci pe viraje, e fascinanta in acceleratiile pe linii drepte. Singurul lucru care-i lipseste e un parbriz.... Dar se poate rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) Super frumoasa combinatia asta de culori!!! Felicitari si poate ne vedem toti posesorii odata, la o intalnire GSR Ti-am dat si PM.Bafta ITALIAN NATIONAL MEETING GSR600 RIMINI 2007 Editat Noiembrie 5, 2007 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3tz3 Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 La 05.11.2007 la 7:07, aditzza a spus: E grozava! Cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac! E o placere sa o duci pe viraje, e fascinanta in acceleratiile pe linii drepte. Singurul lucru care-i lipseste e un parbriz.... Dar se poate rezolva. Salut aditzza. Am si eu un GSR 600 si la fel ca si tine sunt de acord ca are nevoie de un parbriz. Am vazut pozele fostului tau GSR, si as vrea sa te rog sa imi spui ce model de parbriz GIVI era si daca ai gasit pana la urma parbriz original de GSR. Caut cam de jumatate de an si nu gasesc ceva sa-mi placa. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate