Sari la conținut

aditzza

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    brasov
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    HONDA CBR 600F
  • Club
    BLADE Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI GSR 600

Vizitatori Recenți Profil

361 citiri profil

aditzza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aditzza

    Cine Are Motor Si De Care

    Sunt Adi. Nu stau prea mult prin Arad, sunt mai mult prin Brasov, dar inca mai sunt aradean. Daca veniti pe la Brasov va pot ajuta cu sugestii si informatii.
  2. salutare! inca un GSR in Brasov... e bine!! poate ne vedem! Asfalt uscat.
  3. Eu sunt Adi si sunt si eu brasovean. desi motorul meu e inmatriculat in Arad. SUZUKI GSR 600 Ne vedem pe asfalt... uscat daca se poate!
  4. cand iesti incepator sunt doua lucruri pe care trebuie sa le stapanesti: - motocicleta - iar GSR-ul e foarte permisiv - PE TINE INSUTI - ei.... aici e problema... !!!! ca unii nu se pot abtine de la prostii !! Daca crezi ca esti genul care se lasa dus de val (-ul prostiei! ), mai bine ia-ti un GS500. Ca e mai docil. Si are doar 50 de cai.
  5. Parbrizul chiar face diferenta ! Merita... Si gasesti la preturi rezonabile. Al meu a fost 100 euro. Ai un PM de la mine.
  6. poze noi.... oare sunt ultimele pe anul asta ???
  7. Alege ce te trage inima mai tare. Motocicleta nu se alege dupa specificatii tehnice decat in proportie de 10%....... restul e EMOTIE !!!! Eu cand am vazut GSR-ul, am stiut clar ca nu vreau altceva. Din fericire, tehnic vorbind, am facut o alegere f buna. E o motocicleta usor de stapanit, care iarta multe greseli. Ideala pentru incepatori.
  8. aditzza

    Gsr 600

    E grozava! Cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac! E o placere sa o duci pe viraje, e fascinanta in acceleratiile pe linii drepte. Singurul lucru care-i lipseste e un parbriz.... Dar se poate rezolva.
  9. am cumparat-o in iulie si am 3500 km. nu puteam face o alegere mai buna E superba si e o placere sa o duci pe viraje. Desi si acceleratiile in linie dreapta sunt fascinante pentru un naked. sa o folosesti sanatos si sa ai asfalt uscat.
  10. Am eu unul nou. Din iulie am facut 3500 km. Nu ma pot satura de el. E minunat, iarta toate greselile, are stabilitate de invidiat iar pe curbe sta ca actibildul. Asta pe langa faptul ca arata bestial. Am un parbriz pus pe el. GIVI. Face diferenta la viteze de peste 100. Fara el mergi maxim 130 fara sa fie obositor. Cu parbriz, chiar si la 180 e ok.
  11. vezi raspunsul de pe topicul lui Bogdan GSR
  12. am GSR. e fantastic. Are nevoie de un parbriz. Clar !! E extrem de util la viteze de peste 100. Eu am un GIVI transparent (vezi poza cu mine), universal, cu prindere pe ghidon. E foarte bun, dar... nu noaptea si mai ales nu noaptea in afara orasului !! Asta pentru ca GSR-ul are luminile de pozitie orientate in sus si noaptea se reflecta in parbriz. In oras mai e cum mai e, dar in afara e cam nasol. Recomand parbrizul original (vezi poza a 2-a) (e pe lista de accesorii originale suzuki) desi e cam scump (cca 300 euro). Al meu a costat 100 euro. Crashpaduri poti comanda in principiu la orice dealer suzuki sau magazin de piese de schimb mai rasarit.
  13. Salut! Am GSR din luna iulie. E primul meu motor. Nou nout. Cand l-am cumparat am ales intre SV650, FZ6 si GSR. Gsr-ul mi l-a recomandat ca motocicleta de incepator chiar tipul de la Suzuki. Nu cred ca puteam face o alegere mai buna. Iarta tot. Iar pe drumurile virajate din jurul Brasovului am avut posibilitatea sa-l verific. Am deja 3500 km cu el si e superb. Recomand insa un parbriz. Ajuta mult la viteze mai mari de 100/h. Grija insa la modelul de parbriz. Eu am cumparat un Givi simplu si am o problema. Parbrizul arata f bine dar, din cauza farului care are becurile de pozitie in partea superioara, se reflecta lumina de la ele in parbriz, noaptea si e cam deranjant. In oras mai putin (sau deloc). Dar daca te prinde afara pe intuneric... e cam neplacut. Acum incerc sa fac rost de un parbriz original (e pe lista de accesorii suzuki). Nou cica costa vreo 300 euro . Asta pe care il am a fost 300 lei. Asa ca ori gasesc unul mai ieftin, ori... evit sa merg pe intuneric in afara orasului. Per total e o alegere pe care nu o regret nici o clipa.
  14. drumurile pe la cheia sau rasnov-poiana sunt superbe toamna
×
×
  • Creează nouă...