sogard82 Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 caut urgent in bucuresti 4 filtre de aer (cate unul pe fiecare carburator) cu diametrul de prindere la carburator de 52-53mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 du-te la motolouis ca poate eu pe stoc, daca nu faci comanda si-ti aduc. eu am de la louis germania, dar vezi ca-ti trebuiesc apoi reglate carburatoarele ca nu mai e aceeasi jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 am fost si nu au pe stoc . de asta am facut acest topic poate are cineva in buc. ca sa nu stept 2 saptamani pana aduc aia de la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Am eu doua,daca te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 4 imi trebuie dar am gasit la elfworkshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate