Sari la conținut

ulise

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti-Ilfov
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Ninja ZXR 750
  • Numar Moto
    BR 04 DRD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ...

ulise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum doua saptamani sotia mea a gasit cinci pui de pisica de diferite varste, aruncati la ghena de gunoi. Am reusit sa plasam trei dintre ei dar au mai ramas doi. Sunt foarte jucausi, banuim ca sunt fete si le cautam stapani. In cazul in care sunt amatori apelati cu incredere. 0745122211-Iulian Locuim in Magurele-Ilfov dar ii pot aduce si in Bucuresti, in drum spre serviciu.
  2. Am o Tula de vanzare.Este dezmembrata si are cadrul fisurat. In afara de cadru de care am nevoie pentru a o radia din circulatie, totul este de vanzare(de preferat la gramada)pentru 100 de euro. Mai am in plus doua relee de pornire(conjunctor-disjunctor parca), unul mecanic si unul electronic. Locuiesc in Magurele-Ilfov si nr. meu de telefon este 0745 122 211. Sper sa fie de folos...
  3. Daca are acte (chiar daca nu e inmatriculat) merita banii. Ai un cuplu fantastic. Eu am unul din 88 si sunt foarte multumit de el.E mai greu decat majoritatea motocicletelor pentru enduro dar te descurci pana la urma.
  4. O idee stralucita! Conteaza pe doi voluntari(eu +consoarta).
  5. Da,asta mi-a scapat. Indicatiile erau valabile pentru intrarea dinspre Buzau.Am mers ,am vazut.....si am plecat cu un gust amar. Cursele au fost destul de slabe,in mare parte concurentii ajungand la final in aceeasi formatie in care erau dupa prima turnanta. Au fost cateva acidente si o gramada de abandonuri tehnice. Lucrul cel mai deranjant mi s-a parut reclama electorala urlata de crainicul stadionului pana te aducea in pragul nebuniei si lipsa totala o vreunui organ de ordine. Un lucru bun, faptul ca au fost doua ambulante pregatite pentru interventii(una a dus un concurent din Bucuresti la spital).
  6. Plec si eu maine la Braila sa vad cursele. Pentru cei care nu cunosc orasul, e foarte simplu de ajuns la stadion. De la intrarea in Braila mergeti drept inainte aproximativ 3-4 km(treceti pe langa un magazin Billa si Spitalul Municipal,ambele pe stanga si o benzinarie OMV sau Petrom V pe dreapta,ca si puncte de reper) pana va intersectati cu o linie de tramvai unde trebuie sa faceti stanga(inainte de a traversa linia de tramvai) si intrati in parc. De acolo mai mergeti aprox.500 de metri pana vedeti un carusel in paragina. Din punctul acela ar trebui sa vedeti intrarea (portile) in stadion, undeva in partea stanga cum stati cu fata spre carusel. Sper sa va fie de ajutor si daca totusi nu va descurcati va las si nr. meu de telefon: 0745 122 211. Numai bine!
  7. Greu de spus....Lasa-mi un numar de telefon si te anunt. Daca te descurci in Braila,pot vorbi cu tata sa te intalnesti cu el in timpul saptamanii,seara.Numai bine!
  8. In carte scrie 6.70 /10.Daca vrei sa vezi una live,suna-ma (0745 122 211) in weekend pentru ca merg acasa (la Braila) si iti pot arata.Din pacate acasa nu am net,asa ca putem vorbi doar la telefon.Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...