lucian.n Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 O mica iesire la Zarnesti! http://poze.uplink.ro/main.php?g2_view=cor...g2_itemId=41448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Hmmm, frumoase poze,terenul insa va cam dat de cap, apropos cu se descurca 2T pe urcarile alea cu sleauri pline de noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 nu am mai vazut asa namol. pe un fel de drum forestier, in urcare sa fie namol asa de mare incat sa-ti intre piciorul pana peste genunchi. ce sa mai zic de motor... cu 2t, nu e mare pb daca ai anvelope bune, eu nu aveam. oricum, tot secretul sta in mana stanga, ambreajul face diferenta, altfel... tk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Misto iesirea. Sa inteleg ca piciorul merge bine deja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Pai.. cu mici exceptii s-a comportat bine. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Valea aia stancoasa imi cam face pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 Am mai adaugat ceva poze, check the link: http://poze.uplink.ro/main.php?g2_view=cor...8&g2_page=4 the best of: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Am mai adaugat ceva poze... ....ce clisa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 o ultima poza... dar speciala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate