lexxdark Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Din autobuz am vazut o salvare, 2 masini de politie si o motocicleta parcata... Nu am vazut urme de accident, dar dupa cum era si salvarea asta am presupus.. Stie cineva ceva? Am zis ca nu aveam cu sa ajut asa ca nu am coborot poate ca era mai bine ca macar sa aflu ce s-a intamplat.. LE: Motocicleta era parcata intre desprtirea dintre coloanele centru, si coloanele de venire spre casa presei Editat Noiembrie 9, 2007 de lexxdark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_bike_runner Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ma si eu am vazut acelasi lucru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2007 Hmm Sper sa nu fi fost nimic grav macar. Si eu is idiot, trebuia sa cobor sa vad ce s-a intamplat. 10 minute in plus nu murea nimeni la servici Desi nu aveam ce face, ma simteam impacat ca am incercat sa ajut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Din cate am inteles de la un coleg de munca un motociclist a lovit un pieton ce traversa prin loc nepermis , nu stiu mai multe detalii , sper sa se insele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Din autobuz am vazut o salvare, 2 masini de politie si o motocicleta parcata... Nu am vazut urme de accident, dar dupa cum era si salvarea asta am presupus.. Stie cineva ceva? Am zis ca nu aveam cu sa ajut asa ca nu am coborot poate ca era mai bine ca macar sa aflu ce s-a intamplat.. LE: Motocicleta era parcata intre desprtirea dintre coloanele centru, si coloanele de venire spre casa presei dar tu ce cautai in autobuz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 Acum iau carnetul *smiley de cry ca nu-l gasesc* Intentionez cum incepe sezonul sa am motor si sa umblu cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate