Sari la conținut

lexxdark

INACTIV
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    silviu1

Profil

  • Locatie
    Berceni, Bucuresti
  • Carnet moto din
    fac scoala acum (A+B)
  • Motocicleta
    Honda NTV 650 '91
  • Club
    -

lexxdark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @ache2: omule sunt de acord cu tine ca legea trebuie sa fie la fel pentru toti, indiferent de impactul media al cazului, dar tu compari un om lovit pe trecere (la care este discutabil daca a fost intentionat sau nu, eu cel putin nu stiu detalile si nu pot spune ca e intr-un fel sau altul) si de unul care a fugarit oameni sa ii calce cu masina. Nu se simte o diferenta acolo? atat ma bag in discutia asta ca nu imi arde de certuri... si asa sunt cam offtopic..
  2. Si in cat timp trebuie sa dai declaratia asta? Sunt si eu intr-un caz asemanator. Pe mine ma speriasera ca trebuie sa vin in 4 zile (miercuri accidentul, duminica sa ma prezint la politie; mama a vorbit cu politistul eu eram pe masa cu piciorul rupt, deci e posibil sa fie si ceva din telefonul fara fir la mijloc). Duminica nefiind sigur ca ma pot prezenta personal (luni aveam externarea), am sunat si am inteles ca politistul care se ocupa de caz nu este in tura si ca trebuie sa vin joi O_o. Intrebarea era in cat timp trebuie sa ma prezint sa dau declaratia sa nu am probleme. Oricum mi se pare ciudat, adica daca esti 3 luni in spital ca ai fost bou si ai intrat in stalp dupa spital te mai baga si la zdup ca nu ai dat declaratia la timp? Anyhow ciudat, cred ca o sa iau si eu cartea sa o rasfoiesc mai in detaliu in speranta ca inteleg ceva.
  3. Daca se vor neaparat filmuletele se pot pune :">. Billabonq: multumesc mult si sarutmana din nou Am iesit din spital, dar nu cred ca o sa fiu in stare sa-l iau eu, a fost criminal ieri sa ma deplasez de la spital acasa. Cand o sa ma pot misca sigur trec pentru un ciko 2, si eu trebuie sa fac cinste.
  4. Nu cred ca imi merge mess-ul pe mobil. But will try iti dau si adresa mea de mail pe pm.
  5. Fulg:sa fie, mersi mult stlk: notat, o sa am grija mersi mult din nou
  6. ÎnsănătoÂşire grabnica pentru cei doi, bine ca nu a fost mai urat.
  7. @adolf: săru'mana sa fie @beware: ms mult, daca poți sa trimiti ar fi super, Se vede adresa de la profil? @st: sa fie ms mult. Cu doctorul bica daca am înțeles bine. Pare foarte ok tipul. Acum am iesit din operatie sper sa fie bine. ms mult pt urari din nou.
  8. Daca era aproximativ la palatul copiilor, cu parere de rau eu am fost idioțul. Ma stresa un tip din dreapta si ma uitam prin oglinzi sa nu faca ceva si m-am trezit ca s-a oprit circulatia m-am înfipț in frana fata, mi-a fugit fata si mi-a cazut motorul pe picior. Nu m-a atins si nu am atins pe nimeni. Concluzia: fractura dubla la piciorul drept si aÂştept acum la bagdasar sa mi-l opereze. Deci cum am spus eu am fost idioțul. Sorry pentru greÂşelile ortografice scriu cu t9 de pe mobil.
  9. lexxdark

    Reparatii sei

    Imi cer scuze pentru intarziere. M-am luat cu alte tampeii si am uitat :"> Tin sa mentionez ca saua era intr-o stare destul de jalnica inainte de "operatie" (o gaura mare prin care se vedea buretele). Legat de finalitate cred ca pozele sunt indeajuns de mari sa vedeti cum e facuta lucrarea. Legat de timp predare/ridicare vad ca au fost niste discutii. Miercuri-joi am vorbit pentru sa, am stabilit pentru vineri sa las saua si mi s-a spus ca in 2-3 zile e gata. Duminica a fost gata si am ridicat saua. Deci prompt din punctul meu de vedere.
  10. Odihneste-te in pace rontz. Chiar nu ma asteptam la asta, ma asteptam sa mergem sa donam sange sa fie totul ok la operatie, nu la asta.
  11. care era procedura pentru cazul in care nu imi stiu grupa (sigur am mai citit asta pe un topic, dar nu mai stiu)
  12. http://failblog.org/2008/10/06/hurricane-preparedness-fail/ http://failblog.org/2008/10/07/hand-drying-fail/
  13. lexxdark

    Siboney

    Iti urez din nou s-o stapanesti sanatoasa, de beut ai dat de beut, chiar si pentru mine (stiti voi de ce zic asta...) . Si btw I'm catching up, in cateva luni neaparat imi iau si eu ceva La cat mai putine incidente (de preferat nici unul)
  14. Reclama unui institut de cosmetica: "Nu flirtati cu femeia atragatoare ce iese de pe poarta noastra! S-ar putea sa fie soacra dumneavoastra..."
×
×
  • Creează nouă...