cetateanulx Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 in america este lansat modelul ktm 690 baja ptr celebra cursa de la baja ptr cine cunoaste. motocicleta arata super dupa mine este in top alaturi de husabergul 2009 cu injectie.mi-ar place sa vedem 690 baja si in romania probabil daca o sa se intample sa apara si la noi o sa fie tot prin 2009. vezi si tu frumusete. http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...4828&Page=1 --- Mesaj completat în 12 Nov 2007 13:05 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 uite o motoreta pe care mi ar face mare placere sa o testez..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 cred ca este bomba,nu stiu cat de grea o fi ca este facuta ptr rally raid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 ...138 kg la gol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ...138 kg la gol.. hmm, ce mai e de zis, e cu 50 de kg mai grea decat Mobra 50 ... si banuiesc ca are mai mult de 4 cai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 Am o drujba husqvarna care are cai mai multi decat mobra,are 10 cai ) sunt motorete,scutere care nu au atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 KTM nu se multumeste cu gloriile de la Dakar se pare...Vrea sa-i ingroape si pe Honda care nu vrea sa bage bani in XRR.Tare fain motoru` Stie cineva de capacitatea de ulei si ungere?Acelas motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 cam greu sa bati honda pe acel circuit. parca ca a afost facut ptr honda. xr-ul a castigat chiar si in lupta cu noua ktm baja.....dar asta nu minimalizeaza motocicleta din imagine --- Mesaj completat în 22 Nov 2007 13:58 -------------http://bajasafari.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate