Snake Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 De ce zici ca motorul de scuter are o viata mai mica decat un motor de motocicleta? Singurul lucru care le diferentiaza ar fi cutia de viteze.........in rest cam la fel. diferenta ii de turatia la care functioneaza... daca cu o motocicleta poti merge cu 50 km/h la 2000 rpm, scuteru trebuie sa treaca de 5000 rpm ca sa atingi 50 km/h ... si da... cutia face diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 am gasit o asemanare intre avioane si scutere ambele au motoare de turatie mare si viata scurta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 am gasit o asemanare intre avioane si scutere ambele au motoare de turatie mare si viata scurta.... hai ma ce naiba si avioanele au viata scurta ?? [fara alea de fac BUF ] au viata luungaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 Ar fi bine sa nu mai cautati asemanari d-astea ca cine stie cum dau astia o lege sa purtam parasuta obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Ar fi bine sa nu mai cautati asemanari d-astea ca cine stie cum dau astia o lege sa purtam parasuta obligatoriu. atata timp cat le intra lor bani in buzunar pun ce lege vor STIMATII DOMNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 cele mai nervoase maxi scutere mi se par yamaha t-max si aprilia sportcity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Nu tre' sa fie nervos.......daca vroiam asta atunci cautam o motocicleta. Oricum nu sunt genul care sa incalce limita de viteza.........si cu masina la fel.......in Bucuresti 50-60 km/h. Dar la ce trafic este......as zice 10 km/h in cel mai bun caz. Vreau maxiscuter ca sa pot face cu el drumetii, excursii.............sa vad si eu tara margand pe 2 roti. Si ca sa o vad ma bine nu-mi trebuie viteza mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Am gasit ceva pt. tine marius dar nu stiu cat de bun ca e de capacitate cilindrica cam mica pt. maxiscuter http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2002-68126.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Scuterul care ti la gasit RaDuCu_CostEL este un scuter bun... am vrut eu sa-l iau.adik sa dau scuterul meu si o diferentza dar nu am dispus de acei bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Scuterul care ti la gasit RaDuCu_CostEL este un scuter bun... am vrut eu sa-l iau.adik sa dau scuterul meu si o diferentza dar nu am dispus de acei bani... pei nici macar nu are 125 de cc sa zici ca merge cu A1 ... iti trebuie A-u ca sa fii in regula ... asta daca nu cumva il inregistrezi la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 Scuterul ala imi inspira incredere la calitate, dar nu prea aduce a maxiscuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 este un runner 125 VX in 2T in bacau.. si are nr de primarie... se poate inmatricula 125 la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) nu duce ? ii ditamai tohanu de maxiscuter ii mare poate ti se pare cai mic da ii mare stai pe el lezer 2 persoane..hm aproapo cunosc scuteru ii de la mine din oras Editat Noiembrie 26, 2007 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 Inseamna ca nu stii ce e un maxiscuter. Cauta pe google imagini si te vei lamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Daca ai timp vreodata sa treci prin Brasov iti pot arata Suzuki Burgman de 400cc al meu e din 2001 merge si arata super bine eu l-am luat in luna Mai nu stiu daca iti poti gasi ceva mai misto decat asta pe la noi la mana a doua defapt ba da:) unul de 650cc pe care incerc sa il achizitionez in primavara asta daca il dau pe al meu mi se pare cam micut acum:)) desi are 200kg:) pa pa succes la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Arata bestial scuterul tau, sa-l stapanesti sanatos..................sper sa gasesc si eu ceva de genu' asta. Apropo.....cat iti consuma Burgman-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 mai sa stii ca ia 4,5-5 litrii la suta da astai viata daca vrei distractie apropo e de vanzare http://www.buletinulauto.ro/index.php?acti...m&id=197266 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 mai sa stii ca ia 4,5-5 litrii la suta da astai viata daca vrei distractie apropo e de vanzare http://www.buletinulauto.ro/index.php?acti...m&id=197266 Cred ca vrei sa imi faci iarna asta cat mai grea................nu am bani acum..........abia la primavara fac rost de ceva banet. Pana atunci ma benoclez la maxiscutere sa am ce visa noaptea. Am vazut ca in anunt scrie ceva de ABS.....este chiar ABS sau e varianta aia cu butelcuta pe la etrier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 are un fel de abs ,are un senzor la franare cu care poti bloca ambele roti cu o maneta sau separat daca o actionezi pe aia combinata fata cu spate franeaza intrun mod diferit pai pana la primavara poti strange bani linistit:) pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate