gogu007 Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 http://www.mcnews.com.au/Touring/2005_duca...es/DSC_0116.htm oare cand om putea pune si noi de un tur Ducati Turismo!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 eu sunt gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 eu am o cagiva mito, seamana cu ducati 748, ma luati si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 eu am o cagiva mito, seamana cu ducati 748, ma luati si pe mine? Tot maestrul Tamburini a desenat-o si pe a ta asa ca esti de-al casei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 mersi pentru ca primire in casa. daca organizati ceva, si vreti sa merg si eu, mi-ar face placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ............atunci haideti sa ne adunam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Omule pt. moment dupa cum vezi in avatar sunt doar cu inima alaturi de Ducati (si Ferrari) deoarece nu posed decat mijloace de locomotie nipone(la capitolul moto). Sper ca anul acesta sa ma "cadorisesc" cu un ST3 sau 4 si atunci cu cea mai mare placere o sa dam o raita in gashca. PS pana atunci "Suzuki Turismo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 daca se organizeaza ceva, ar fi misto macar un tur de judet, sau un tur de tara. ar fi misto, mai cunosc si eu pe cineva care mai are o moto de 250cc si poate sa vina si el dak vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate