Sari la conținut

gogu007

Super Membru
  • Număr conținut

    1.165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gogu007

  1. gogu007

    BURSA LOCALA

    Multumesc Galen! Dureroasa treaba cu timpul de dat cu motorul... Totusi, din pacate, domnul Cuki are dreptate: Niciunde in documentele pe care le detin nu sunt specificati kilometrii. (Incepand de la actele de vama ale primului proprietar din Ro si terminand cu devizul pentru reparatiile mentionate in anunt) Ramane doar cuvantul meu si a celui de la care am cumparat motocicleta in 2008, adica, pentru cine nu ne cunoaste, bullshit. Asta e. ..."de la care am cumparat motocicleta in 2008..." 2005, scuze.
  2. gogu007

    BURSA LOCALA

    Vand Honda CB500 din 1997 (modelul cu frana disc pe spate), 23000km reali. 1200 euro. Inmatriculata, ITP pana la anul, asigurare pana in noiembrie. Motor in stare excelenta, mici defecte optice. Scapata odata pe dreapta si cazut odata cu ea pe stanga. Carpit bordul, schimbat farul, tuburile fata, oglinzile si mansoanele, consumabilele motor.
  3. gogu007

    Targul De La Negreni

    "buna,n-am vrut sa deschid topic nou dar am auzit de un accident grav pe E60 in curbele din braisor,cica motociclistul ar fii ajuns pe contrasens intr-o curba la dreapta si s-ar fii lovit frontal cu o masina,mai multe informatii nu am,poate stiti voi mai multe." ( /index.php?...t&p=1512851 ) Am auzit si din alta sursa despre acest accident intamplat dupa Huedin inspre Negreni. Atentie mare deci! Sper totusi sa nu fie foarte grav accidentat! Faceti un topic separat daca aflati careva detalii. Asfalt uscat si distractie placuta celor care mergeti!
  4. Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba-n paza! Sincere condoleante!
  5. Felicitari si La Multi Ani!!!
  6. Bravo domnu', bravo! Dai cu genunchiu-n asfalt si cu proza-n forum! Ne place proza dar am fi preferat ca "Orice asemanare dintre personajul povestirii si persoane reale este..." Ai grija cu genunchiul!!!! In 20 mai (parca) se implineste un an de cand am facut si eu buf cu al meu, la fel, fara urmari vizibile radiologic, dar sa stii ca nici acum nu si-a revenit in totalitate. Mare grija, te rog, eventual incearca un consult privat la cineva de incredere. Insanatosire grabnica si fara sechele!
  7. off-topic: Mama-mama ce-ar fi in sufletul meu cu "modesta" aia din poza! Bengoasa rau!
  8. Ok, in sfarsit mi-a revenit glasul: de vis ce ai facut!!!!!!!! Sincere felicitari!!! P.S. un cuvant, doua, despre echipament/pelicula, se poate?
  9. Chopperele sunt motociclete, scuterele nu. Eeeeiii, atunci e aaaaalta treaba! Daca in motociclismo sunt, nu se poate sa nu fie si in MotoLife!!!!!
  10. Foarte de acord! Si nu supliment ci chiar reviste separate. Uite asa aveti ocazia sa va transformati in "trust de presa"
  11. Pentru cine nu-l cunoaste, nr 241 nu este concurent ci domnul Marcel Petrisor, organizatorul celeilalte curse endurocross de la Faget - Cluj, pornit probabil intr-o mica plimbare prin padure dupa eventuali concurenti aflati in dificultate sau capcane periculoase pe traseu. (la un moment dat l-am vazut gasind si inlaturand de pe traseu niste suporti de gratar din cornier care ieseau vertical din pamant cam 20cm ) Deh, padurea Faget este zona de agrement civilizat pentru "turistii" clujeni.
  12. De asa sezon "inchis" sa tot avem parte! Vreme buna, natura, motoare, prieteni, a fost super! Startul la categoria A: Startul la categoria B: Startul la categoria C apare doar in unele poze de mai sus.
  13. Doamne fereste! Tot citesc topicul asta si tot astept sa dau de o veste buna! Trebuie sa iasa din necazul asta! Sa-l ajute Dumnezeu sa scape cu bine!
  14. Hmmm, un pic cam ... japonez botul ala! Totusi, frumoasa aratare! Care-i sursa pozei? Cam asa ceva! Sa pun de-o parte vre-o 5000euroi pentru a ta?
  15. Din cate stiu eu, numai la carburator. A mea avea deja limitarea scoasa cand am cumparat-o si mecanicul care a facut operatiunea (de la MotoMobil) mi-a spus ca a scos o gatuire si a inlocuit jicleurul principal. adaugat ulterior, dupa un pic de Google: "De-restrict my bike? The CB makes a great learner bike and is often restricted to 33bhp. The Honda restriction kit consists of rubber baffles in between the carbs and the inlet manifold (easily removed, just lift the tank) and smaller main jets in the carbs. Replacing the jets is around a one-hour job for a decent spannerman." de aici: http://groups.msn.com/CB500CLUB/tips.msnw
  16. offtopic-urile le-am mutat aici: /index.php?showtopic=65147
  17. Numai asta ne mai lipsea, off-topicuri pe teme nationaliste. Propun sa ne oprim aici! Daca aveti noutati despre program, imi dati un PM si redeschid topicul.
  18. Sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra!!!
  19. Topic pornit din start ca flame! Totusi, au fost si cateva posturi interesante: recenzii: "acolo scrie aia si aia" si pareri la obiect "am bagat mana-n gaz si la aia si la aia si-mi place ailalta" Ok, deci se poate inchide!
×
×
  • Creează nouă...