Korben Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 nu ai gresit cu nimic doar ca te penalizez cu 3 halbe de bericioaica..te-am notat la carnet Dau berea anul viitor la Rânca Că vreau să vad Âşi eu cu ce se mănâncă transalpina Scuze pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 cateva exemple de conditii umede de folosire la care raincoat-ul este mai mult decat necesar... PS.pozele sunt din romania..multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 cateva exemple de conditii umede de folosire la care raincoat-ul este mai mult decat necesar... Mda, ce sa mai zic, meseriase poze, cum naiba ati scos motoru ala care e bagat cu toata roata din spate in namol? Sa nu-mi zici ca o iesit prin puteri proprii. Fain oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 cateva exemple de conditii umede de folosire la care raincoat-ul este mai mult decat necesar... PS.pozele sunt din romania..multa bafta Noroiul acela tipic de Valcea care se lipeste de roti si blocheaza roata fata si nu mai vezi printre spite imi e foarte cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Mda, ce sa mai zic, meseriase poze, cum naiba ati scos motoru ala care e bagat cu toata roata din spate in namol? Sa nu-mi zici ca o iesit prin puteri proprii. Fain oricum! cu tractorul..ce draq avea 2 tone motorul... --- Mesaj completat în 23 Nov 2007 13:20 ------------- Noroiul acela tipic de Valcea care se lipeste de roti si blocheaza roata fata si nu mai vezi printre spite imi e foarte cunoscut. mica eroare geografica..pozele au fost facute la zarnesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate