Vizitator blondu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vand 2 carburatoare vacumatice de pe un Suzuki bandit de anul trecut. Merg puse pe nipru cu niste mici adaptari. Pret:2.5 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 potzi trimite o poza cu ele? ce capacitate are motocicleta de pe care sunt luate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Sunt de pe un motor de 800 cc. Niprul are 325 pe cilindru deci nu e mare diferenta. Oricum diametrul carburatorului(partea dinspre motor)este mult mai mare fata de vechile K63-uri. Poze mai tarliu. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker_X Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Sunt interesat. scrie-mi la sileilie@gmail.com daca le mai ai. Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 (editat) Ai promis ca dupa ce le pui la nipru,imi dai un mail si-mi zici cum merge acum. Inca mai astept mailu (nu de alta dar sunt interesat si eu ) bafta. Editat Martie 29, 2005 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate