Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Fratzilor, am o belea mare! mi-am luat un ij 56 anu' trecut cu gandul sa il fac! bun, zis shi facut! l-am modificat, i-am schimbat absolut toate piesele din el in afara de cutia de viteze cu piese de planeta 5(stiu ca nu merita) shi acum am belele cu cutia! daca mai aveam bani, imi luam una noua dar...asta e! oare e vreunul din voi asa de bun incat sa-mi dea un pretz shi o cutie la mana a doua (sau a coishpea) care sa mearga? multzam fain anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Ai drum prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 nu, dar cred ca as putea veni! un pret poti sa-mi spui macar sa-ti spun dinainte daca am sau nu bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Am aruncata pe undeva o lada cu niste piese de festival, sunt aproape sigur ca era si cutia pe-acolo. Pretul oricarei piese este de o bere, nu cer bani din motive personale Cand ai drum pe-aici te duc sa te uiti, poate te-ajuta ceva din lada aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Sa mor daca nu credeam ca oamenii ca tine au disparut! Un numar de telefon ai? Vin sambata viitoare in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Trimis mail cu tel. O sa incerc sa ma uit prin piesele alea sa vad exact daca am ce-ti trebuie. Nu de alta, dar am o senzatie ca esti in stare sa vii in Bucuresti DOAR pt asta. Mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 Roger ,iti dau si banii si bere pt. o aripa fata de Festival! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Iulie 31, 2003 Share Postat Iulie 31, 2003 Fratzilor, am o belea mare! mi-am luat un ij 56 anu' trecut cu gandul sa il fac! bun, zis shi facut! l-am modificat, i-am schimbat absolut toate piesele din el in afara de cutia de viteze cu piese de planeta 5(stiu ca nu merita) shi acum am belele cu cutia! daca mai aveam bani, imi luam una noua dar...asta e! oare e vreunul din voi asa de bun incat sa-mi dea un pretz shi o cutie la mana a doua (sau a coishpea) care sa mearga? multzam fain anticipat! Ia-ti alt motor. P.S.Ne vedem maine in bar pe la 22;30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Sa stii tu cavreau sa-mi iau alt motor! Vreau un simson! stai sa-mi vand ij-ul ca l-am gatat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate