cetateanulx Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 campina,pe undeva prin padure,apoi brebu.o scurta iesire. husaberg peste tot,am ingalbanit padurea. filmuletele se pot vedea cu vlc player --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:21 -------------filmuletele nu am reusit sa le postez dar fac eforturi si o sa le pun imediat --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:24 -------------ma descurc cam greu cu o mana ,ca pe cealalta mi-am luxato din umar in iesirea asta.dar pun filmuletele pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 cetateanulx a spus: campina,pe undeva prin padure,apoi brebu.o scurta iesire. husaberg peste tot,am ingalbanit padurea. filmuletele se pot vedea cu vlc player <small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:21 -------------</small><br/>filmuletele nu am reusit sa le postez dar fac eforturi si o sa le pun imediat <small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:24 -------------</small><br/>ma descurc cam greu cu o mana ,ca pe cealalta mi-am luxato din umar in iesirea asta.dar pun filmuletele pe youtube Foarte misto pozele, dar cand imi aduc aminte ca am fost numai in cap pe noroaiele alea parca-mi vine sa-mi rascumpar RR-ul... In rest foarte foarte mistoooooo...maimerg bine'nteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 mama a zis ca acum am venit cu cel mai mult noroi decad ma stie ea ca endurist ) eu cred ca am inchis sezonul,ma doare rau umarul. baga te si tu in seama la topicul cu protectiile de genunchi ca merita citit --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 13:34 -------------uite si filmuletele promise http://www.youtube.com/results?search_query=campina+brebu --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 13:35 -------------protagonisti in ordinea numerelor de pe tricou:viorel,razvan si victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Tare moshu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 vorbea desprev tatoiu,nu stiu de unde il stia? zicea parca ca are o casa prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate