cetateanulx Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 campina,pe undeva prin padure,apoi brebu.o scurta iesire. husaberg peste tot,am ingalbanit padurea. filmuletele se pot vedea cu vlc player --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:21 -------------filmuletele nu am reusit sa le postez dar fac eforturi si o sa le pun imediat --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:24 -------------ma descurc cam greu cu o mana ,ca pe cealalta mi-am luxato din umar in iesirea asta.dar pun filmuletele pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 campina,pe undeva prin padure,apoi brebu.o scurta iesire. husaberg peste tot,am ingalbanit padurea. filmuletele se pot vedea cu vlc player <small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:21 -------------</small><br/>filmuletele nu am reusit sa le postez dar fac eforturi si o sa le pun imediat <small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 13:24 -------------</small><br/>ma descurc cam greu cu o mana ,ca pe cealalta mi-am luxato din umar in iesirea asta.dar pun filmuletele pe youtube Foarte misto pozele, dar cand imi aduc aminte ca am fost numai in cap pe noroaiele alea parca-mi vine sa-mi rascumpar RR-ul... In rest foarte foarte mistoooooo...maimerg bine'nteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 mama a zis ca acum am venit cu cel mai mult noroi decad ma stie ea ca endurist ) eu cred ca am inchis sezonul,ma doare rau umarul. baga te si tu in seama la topicul cu protectiile de genunchi ca merita citit --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 13:34 -------------uite si filmuletele promise http://www.youtube.com/results?search_query=campina+brebu --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 13:35 -------------protagonisti in ordinea numerelor de pe tricou:viorel,razvan si victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Tare moshu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 vorbea desprev tatoiu,nu stiu de unde il stia? zicea parca ca are o casa prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate