Sari la conținut

razvan73

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razvan73

  1. Astazi ne-am luat ramas bun de la Andrei. Era plin de viata, optimist, pozitiv...a fost un OM BUN! @ZIDU"-le iti multumesc ca ai fost alaturi de prietenul nostru in ultimele lui clipe! Iti multumesc de asemenea pentru decenta si obiectivitatea cu care ai descris evenimentele de sambata! Mai rar p'aici... Despre motociclistii care au trecut pe langa accident dar n-au oprit ce sa zic...oameni putini, restul populatie! " Ciao bai Andrei! Ne mai vedem noi! "
  2. Si eu as vrea z1000-le asta si chiar as vrea sa-l vad live. O avea cineva motoreta asta prin Bucuresti? Spre sfarsitul anului ma bate gandul sa-mi cumpar una dar mi-ar placea si mie s-o vad macar...parca n-as vrea sa cumpar ceva doar din poze/review-uri
  3. Vand Husaberg-ul /index.php?showtopic=431762 k nu ma mai dau cu el si e pacat sa stea degeaba...
  4. Nu mai sunt chiar rare si de vreo 3 ani decat exista importator oficial cu service samd (e adevarat numai in Bucuresti dar asta e o chestiune de "putinta" si marketing) as spune chiat ca sunt destule. Pe la concursurile de enduro sunt o gramada si mai si castiga (in sensul k sunt si fiabile). De cand Husaberg a fost achizitionat de KTM, dupa cate stiu eu, motocicletele au crescut mult in calitate si chiar exista un mic "razboi" intre detinatorii de Husa si cei de KTM.
  5. iute cam asa ai arata (pe viraje) cu Husa FE550 - 2007 hai Sambata sau Duminica in Bucuresti sa te dai cu ea si sa pleci inapoi cu ea sau daca "te tine" pe ea. Mesaj completat si eu am aprox 1.90 si de aceea am montat inaltatoare de ghidon (piese originale nu facute la strung), uitasem sa-ti spun in PM-ul de aseara.
  6. sa-l stapanesti sanatos! intrebare: cat ai dat pe el? am si eu unu' identic cu kit complet de SM si enduro (cu mussuri cu tot) inclusiv plastice pt SM si enduro si nu stiu cat sa cer pe el...?! tks!
  7. razvan73

    Bursa SuperMoto

    iti dau eu PP 2CT 120/60/17 - 300RON. anvelopa e mearsa o data de la Unirii pana in Balta Alba.
  8. dc aveti nevoie de o guma de fata, am un Pilot Power 2CT nou - 400 RON - 722 286 958
  9. am eu guma de fata noua Pilot Power 2CT - 400 RON. dc te intereseaza lasa un mesaj.
  10. m-as baga si eu da' parca nu asa de dimineata ... daca vin cred ca ajung pe la 12. se mai incalzeste afara se mai incalzeste asfaltu'...stiti voi
  11. Ionut eu mi-am luat Crossfire de un an, la recomandarea Mangustei, care are Crossfire de vreo 3 ani (cred). ma simt super ok in ele si da iti ofera senzatia de siguranta. am luat bolovani, crengi si tot ce gasesti prin padure si nu am simtit nimic in afara de socul loviturii. m-am mai bucurat ca nu intra apa in ele (deocamdata normal...) dar nici nu pot spune ca am intrat in apa pana la brau si la talpi eram uscat m-am dat cu ele si la SM, cu schimbatu' de viteze nu am avut probleme insa cu frana de spate da, blocam roata la fiecare atingere pt ca nu simteam pedala si pe asfalt poate fi cam nasol in unele momente cu toate ca asta-i tot fun-ul la SM. cam asea-s impresiile mele dupa un sezon. BAFTA si sanatate!!!
  12. razvan73

    Amkart

    eu am apucat vreo 3 si in rest l-am asteptat pe BB sa se intoarca de la nunta...
  13. razvan73

    Amkart

    Pana ieri se anunta ploaie pentru Sambata, vad ca azi s-au schimbat lucrurile si se preconizeaza soare si cam 24 de grade . Daca va fi frumos cam pe la ce ora ne baga?
  14. razvan73

    Supermotard Club

    Bibi te-ai pensionat sau muncesti la stat mai nou ca parca stiam ca ai business. Cum dreaq reusesti sa te dai Miercuri in miezul zilei bre?
  15. razvan73

    Supermotard Club

    ar fi chiar bine sa anuntam aici cand mergem pe AMK!
  16. Baiete imi place ca nu te lasi! Vacanta palacuta!!! Baiete imi place ca nu te lasi! Hai vacanta placuta!!!
  17. ala micu' nu se poate repara, pt ca e de la cap totul... ! eu cu mana mmmda sa zicem...oricum pana in sept cred ca va fi mult mai bine!
  18. MangustaTeam va fi prezenta, chiar si intr-un picior si va va face viata amara, de data asta...
  19. off topic: Dom' profesor in afara de mici plimbari prin oras, ai condus vreodata pe un drum national, european, autostrada? Daca raspunsul este da, spune-mi te rog cate zile faci de la Cluj la Bucuresti si cat te costa cu tot cu cazare si masa? Daca raspunsul este nu, fa intr-un fel si du-te pe drumul dintre Brasov si Sighisoara si cred ca o sa te schimbi. No offence, dar nu poti declara niste cifre numai pentru ca aceste cifre se incadreaza perfect in regulamentul rutier si odata cu acesta declaratie sa treci drept superior celorlalti. on topic: Imi pare rau de accidentul pe care l-ai avut Soso, insa ma bucur ca ai supravietuit si sa dea Dumnezeu sa te refaci 100%. Am facut drumul ala de vreo 5 ori (Buc-Sighisoara si retur) si intr-adevar sunt unele zone unde, oricat de cu capul pe umeri esti, te lasi coplesit de frumusetea curbelor si a liniilor drepte si poti sari calul bine de tot...in sensul ca nu te mai uiti in vitezometru...daca tot se cramponeaza lumea p'aici de viteza. Mie imi plac mai mult acele ace de par (unele chiar cu 2 benzi pe sens) unde poti duce cauciucul pana la capat si genunchii pe asfalt, in cea mai mare siguranta BINE'NTELES DACA TE PRICEPI. Eu cred ca cine isi cumpera un SS trebuie sa aiba si un stil de condus mai sportiv, asta nu inseamna ca trebuie sa dea 300 tot timpul, normal. Motoreta SS te "obliga", datorita pozitiei, puterii samd sa mergi mai sportiv. Bine'nteles ca treaba asta cu condusul sportiv se reduce la individ si intr-adevar unii sunt inconstienti, altii vor sa impresioneze iar cate unii pur si simplu au ghinion...Nu-l cunosc pe Soso, deci nu trebuie sa ma suspectati ca ii tin partea, dar din cate am citit pe acest topic el se incadreaza in a 3-a categorie. Ati observat ca nu am folosit cuvantul "PILOTAJ" , pentru ca asta e alta mancare de peste si oricum NU SE FACE STRADA!!! Dupa umila mea parere, cei care nu conduc SS nu ar trebui sa dea sfaturi referitoare la condusul sportiv pentru ca pur si simplu motoretele pe care ei le calaresc - enduro, naked, cruiser samd - nu sunt construite pentru condus sportiv. De exemplu, virajul pe care-l tragi cu un cruiser cu 80 in siguranta, poti sa-l tragi cu SS-ul cu 120 la fel de sigur. Pentru ca SS-ul iti permite sa faci asta. Deci nu mai vorbiti prostii va rog!!! Parerea mea! Soso sanatate! PS: astept sa dati cu paru'...
  20. Sefu' ma bucur tare ca esti ok si ca ai scapat numai cu atat... Despre fier nu stiu ce sa zic ca n-am vazut poze, dar oricum imi pare tere rau ca nu te-ai dat mai mult cu Dumneaei... Altceva ce sa mai zic...astept sa dai o bere...si cam atat... SAMATATEEEE!!!
  21. pe roti... s-o stapanesti cu placere!!
  22. pffffooooaaaaaa am trecut la hard enduro... nu stiam... ce tare sunt!!!
  23. vand un Pilot Power 2CT - 120/60/ZR17 NOU NOUT - 100 de iepuroi. Eu l-am luat cu 140...
×
×
  • Creează nouă...