icv45 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Are cineva ideie de unde pot sa iau sau dacapoate cineva sa aduca set colante pt KTM 640 SM 2004 Redbull Edition? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 gasesti pe Ebay. Dar iti recomand sa iei plastice de-a gata ca nu stii cum se lipesc colante noi pe plastice vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 e un flacau pe la brasov care face si vinde colante..descarca de pe net modelul si apoi le prelucreaza...chiar am vazut unele de exc cu red bull...posteaza la comunitati moto brasov o intrebare daca il cunoaste cineva si sigur afli..eu am pierdut si adresa si nr de telefon apropos fata de originale sunt 1/4 din pret..un set nou costa 100 eu iar el le dadea pe la 1 mil aprox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 gasesti pe Ebay. Dar iti recomand sa iei plastice de-a gata ca nu stii cum se lipesc colante noi pe plastice vechi. Nu vor sa trimita in rom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Incearca pe "Ebay.de", nu e listat dar daca ii contactezi, im 80% din cazuri iti trimit aici. Un set de colante e pe la 50-60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 Incearca pe "Ebay.de", nu e listat dar daca ii contactezi, im 80% din cazuri iti trimit aici. Un set de colante e pe la 50-60. Am in cercat exact pe Ebay.de si nu a vrut sa mi le trimita iar o firam de face colante tot din germania trimite cam peste tot numai in rom nu , le-am trimis mail si nici nu au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 ....... cred ca realizezi de ce nu vor sa-ti raspunda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) Uite aici un link care te-ar putea ajuta. Tipul e din Brasov. /index.php?...;hl=autocolante Editat Decembrie 3, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Uite aici un link care te-ar putea ajuta. Tipul e din Brasov. /index.php?...;hl=autocolante [ Ai fost norocos! Dupa ce am aflat id-ul de pe mess l-am tot pandit sa-i scriu , iar cand era pe mess nu a avut bunul simt sa raspunda , iar cand intr-un final a binevoit s-o faca a raspuns ca este smecher si de asta nu raspunde . Un infumurat care nu merita bagat in seama care probabil i s-a urcat la cap din cauza ca a avut comenzi . Daca esti din Bucuresti suma la tel. 0722.411.693 , il cheama Florin . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 eu personal nu am rezolvat nimic cu cel din brasov,am reusit sa vbesc cu el si mi-a spus daca vreau colante sa ii trimit plasticele de la exc,sau sa ii gasesc eu model de autocolante dupa care am renuntat din start...asa ca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 eu personal nu am rezolvat nimic cu cel din brasov,am reusit sa vbesc cu el si mi-a spus daca vreau colante sa ii trimit plasticele de la exc,sau sa ii gasesc eu model de autocolante dupa care am renuntat din start...asa ca .. Figurant , nu merita atentia nimanui ,sper sa dea din colt in colt sa gaseasca clienti si toti sa se comporte asa cum a facut-o el. Nici nu merita sa mai discutam de el , dar daca mai aduce cineva discutia despre el sa-i facem reclama negativa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate