Jump to content

sebi dr

Membru
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sebi dr

 1. Vand Suzuki DL 650 V-strom, anul fabricatiei 2004, 48.000 km, cric central, parbriz MRA, 2 prize 12v, top si side case originale Suzuki, protectii maini,protectii laterale motor, protectii radiatoare, baterie noua, xenon. Pret 3500 euro discutabil ,telefon 0723.588.213 Sebi
 2. Vand Suzuki DL 650 V-strom, anul fabricatiei 2004, 48.000 km, cric central, parbriz MRA, 2 prize 12v, top si side case originale Suzuki, protectii maini,protectii laterale motor, protectii radiatoare, baterie noua, xenon. Pret 3500 euro discutabil ,telefon 0723.588.213 Sebi
 3. Vand Suzuki DL 650 V-strom an fabricatie 2004, 48.000 km, cric central, parbriz MRA, 2 prize 12v, top si side case originale Suzuki, protectii maini,protectii laterale motor, protectii radiatoare, baterie noua, xenon, intretinuta cu multa grija. Pret 3500 euro. Telefon 0723.588.213 Sebi
 4. De vanzare Suzuki DL 650 V-strom, an fabricatie 2004, 48.000km, stare foarte buna, multe accesorii top si side case originale Suzuki, pret 3500 euro discutabil. Telefon 0723.588.213.
 5. Salut!Autocolantul pentru rezervor al Suzuki V-strom 650 cat ar costa? Multumesc!
 6. Doar casca de bicicleta ! Doar casca de bicicleta ! Aluminiul este in cadrul de bicicleta, doar atat!
 7. Ce pret esti dispus sa platesti pentru unul din 2004? Parbriz MRA, engine guard, cric central, 2 prize 12v, side si top case originale Suzuki,estetic avand in vedere varsta si tehnic fara probleme, 47.000 km.Alte fotografii cu ea n-am!
 8. Cu placere! Si eu le-am schimbat singur tot din acelasi motiv .
 9. Vezi ca sunt mai multe episoade, urmareste-le pe toate. Bafta!
 10. Domnilor, dar chiar nu vreti sa ne mai scutiti discutiile in contradictoriu despre BMW si Yamaha, cat de bune sau "nebune"sunt. Daca vreti sa comentati despre motoarele carora li se dedica topicurile, sunteti bineveniti avand in vedere experienta voastra, dar chiar m-am plictisit de aceleasi discuti fara sfarsit si in contradictoriu, care de multe ori cad in derizoriu. Va multumesc pentru intelegere!
 11. Incuietorile si cheile sunt facute pentru oameni cinstiti! Oricum sunt superb manufacturate. Bravo! Cu aproximatie poti sa spui un pret pentru un posesor de V-strom si cum ar putea fi prinse de cadrul existent al coburilor originale la 650.
 12. Nu am fost atent la ce te refereai si am crezut ca apare un Suzuki nou. M-am sclerozat!
 13. Merci de informatie. La preturile astea cred ca o s-o las asa. In vara pe caldura aia nebuna un crac al cricului central a prins o bucata de beton sub asfalt, iar celalalt nu si astfel a basculat incet, dar sigur spre dreapta. Din buseala s-a rupt sfera din capatul manetei. Nu deranjaza la franare, insa nu-mi plce sa stiu ca nu este intreaga, dar nici nu dau 200 lei. O sa incerc sa caut ceva la second.
 14. Apropo de asta! Fabio ai cumva cunostinta cam cat costa maneta de frana ca s-a cam rupt sfera din capat. Nu-i o mare problema, dar este cam inestetic. Mai merge si de la alt model de Suzuki, ca sa caut pe la cei care dezmembraza. Bafta!
 15. Trebuia sa ramai la fata locului, sa anunti prin 112 accident cu ranire, venea echipaj de la rutiera care facea cercetarile, depuneai plangere, se facea incadrarea la vatamare corporala usoara, asta daca nu depaseai 60 de zile de ingrijiri medicale si in cazul asta nu ai mai fi putut sa-ti retragi plangerea. Asa puteai dovedi clar ca aveai dreptate si astfel sa tragi de vinovat. Acum soferul poate chiar sa nu te mai bage in seama, iar tu nu ai ce sa-i faci ca nu poti dovedi coliziunea cu el. Pe masina lui au ramas urme ale impactului? Bafta!
 16. Probabil tu ca" super membru "ai ochi la spate!
 17. Dar de ce trebuie sa existe un altul care sa fi provocat accidentul? Daca se poate sa fie si un conservar! Lasati-o mai incet si n-o sa va intindeti pe jos. Numai viteji vezi prin oras! Dumnezeu sa-l ierte!
 18. Autoritatile nu sunt de vina cu nimic! S-a solicitat o expertiza, iar expertii sunt independenti si nu au nici o legatura cu Parchetul sau alte Politia. Se poate solicita o contraexpertiza, care-i problema? Bravo lor ca au terminat urmarirea penala si l-au trimis in judecata pe idiot. Asta este rolul avocatilor, sa scoata nevinovat si pe unul ca Ramaru. Intradevar noua nu ne place cand suntem implicati, direct, ca victima, apartinator sau dintr-o casta, asa cum este cea a motoristilor, dar atunci cand calcam pe bec ne convin aceste tertipuri, care de altfel sunt prevazute in lege. Sanatate vic
 19. Daca esti ambil m-ar interesa pe mine linkul. Multumesc!
 20. Si la mine, la Nolan N 102, pinlock-ul se misca dupa ce l-am dat jos. Oricat am frecat rahatelele alea de plastic tot nu am reusit sa-l strang pe viziera asa cum a fost. Soarta!
 21. Intrebare: De ce daca lasi in bara vstromania, dupa o perioada de timp trebuie sa te reautentifici? Si inca una de la un profan, daca vrei sa transmiti un PM cuiva din lista de membrii, cum o faci?
×
×
 • Create New...