grider46 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Astazi am plecat sa ma joc un pic prin praf;din pacate praful era amestecat cu multa apa inghetata.Drumul spre Giurgiu(plecand din Bucuresti)si chiar dupa podul Arges se face stanga.Drumul foarte misto si vremea superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Astazi am plecat sa ma joc un pic prin praf;din pacate praful era amestecat cu multa apa inghetata.Drumul spre Giurgiu(plecand din Bucuresti)si chiar dupa podul Arges se face stanga.Drumul foarte misto si vremea superba. DA facut traseul cu 2 prieteni! unul a plecat cu treaba..am ramas eu cu RADUSPR! de vis..era namol mult.. " porcit" toata ziua...nu am vrut sa ne intoarcem pe acelasi traseu si ne am intors pe celalat mal! pana la 3 AM! ne am bagat in toate vagaunile! e xt 600! si au facut treaba bine! lsleauri mari erau! 4-5 cazaturi zdravene de fiecare motor! in final totul a iesit cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate