Sari la conținut

MotoPlus

Super Membru
  • Număr conținut

    634
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    giur_dan

Profil

  • Carnet moto din
    1999
  • Numar Moto
    zbj
  • Club
    World

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yama kawa

Vizitatori Recenți Profil

935 citiri profil

MotoPlus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va prezentam un choperist adevarat CHOPPY - UN SCHNAUTZER PITIC in varsta de 1 an si 7 luni.
  2. R I P ....fara cuvinte~ asta trebe pus la zid...in orice caz, nu o sa faca nici 1 zi parnaie! ce tzaraaaaaaaaa!
  3. MotoPlus

    Accident BACAU Ducati

    CE VA MAI PLACE SHAORMA CU DE TOATE! Mesaj completat CE VA MAI PLACE SHAORMA CU DE TOATE!
  4. CE VA MAI PLACE SHAORMA CU DE TOATE ! CATE VORBARAIE AIUREA! EU ERAM PE ENDURO SI AVEAM CAM 30 KM..MI A SARIT O OAIE , NAIBA STIE DE UNDE! E PREA SCURT, NU AI CE SA I FACI! AM CAZUT INSTANT..... LA 70/80 KM NU PREA AI CE FACE DACA TI SARE IN FATA SI DACA NU AI VAZUT O DIN TIMP~! R I P
  5. stiam ca in situatii de genul nu trebuie sa te atingi de accidentat pana cand nu vine salvarea, decat daca are ceva hemoragii grave si trebuie sa i pui un garou! stiam un biker care a avut un accident, o lovitura destul de serioasa si daca i miscau gatul putea sa ramana paralizat sau ceva de genul.... in orice caz, multe accidente! aveti grija!
  6. MotoPlus

    Sos. Fundeni

    criminalii care intorc pe linie dubla trebuie pusi la zid! sper sa nu fie grav! ochii cat cepele in orash.... multa sanatate bikerilor!
  7. prezent si eu..depinde de ora! Mesaj completat prezent si eu..depinde de ora!
  8. nu este loterie man! e o mare diferenta intre un SS si un virago de 250! ..! cu SS u sau un R6, oricat de cumpatat ai fi..tot bagi mana la un moment dat! 2 roti bro! belesti ochii sau daca nu PA!....moto nu este ptr toata lumea ! acum sincer..! sunt multi care nu au nici o treaba cu moto..nu au " mana" si nici " cap" . isi cumpara asa..la plezneala! da bine..! smecherie..gagicareala! R I P .
  9. that s it! omul a ridicat pe o roata si a pierdut o! se mai intampla! si eu am trantit o exact la fel, numai ca eram pe camp! nu e tragedie! chill out!
  10. ...vad ca vine masina sau moto ..si intra in panica si o iau la fuga! ! mi s a intamplat cu un tataie, nu stiu cum de nu l am luat..si aveam cam 40....am stat vreo 10 min ca mi tremurau mainile..! nu l am vazut..era ziua! ..poate ca asa nu ne vad nici pe noi soferii!>>
  11. vrem sa vedem si ceva namol, baltoace,...transul si africanul se baga la greu!
  12. Femeia trecea pe loc nepermis! tu nu aveai 200! aveai un +20 ! pe motor nici nu se simte! au mai fost cazuri de genul asta! stai linistit !!! ea este de vina, nu avea ce sa caute pe acolo, si mai ales daca era bauta...! parerea mea...la judecata si ia banu ..da os a dureze ! ! ! eu aveam 30 la zebra, nici makar..si mi a sarit unu in fata alergand, DUMNEZEU stie cum de nu l am lovit..eu m am speriat in asa hal de am oprit la marginea drumului sa ma linistesc!
  13. e haos in tzara asta! eu evit sa circul noaptea! mai ales in weekenduri! fufe bete la volan, figuranti, etc! stiu ca nu intra la racoare, fac ce vor! R I P !
  14. 10 milioane? ptr ei e ca si cum ti as fi dat eu 3 lei!..nici macar!
×
×
  • Creează nouă...