CrazYRaveN Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Dupa cum stim toti s-a cam terminat cu plimbarile pe anul acesta,in mare parte.Multi dintre noi s-au plimbat mai mult sau mai putin,din diverse motive.Dar cand am facut asta,unii dintre noi am si reusit sa imortalizam momentul in toata splendoarea lui.Ma gandeam ca daca tot stam cam prin casa acum sa postam pe acest forum,fiecare cum putem,poze din iesirile noastre...oficiale sau nefoficiale...chiar daca au fost la intruniri,pe sosea,sau pur si simplu prin padure.Postati cat puteti de multe sa ne bucuram fiecare ochiul de "ruperile de cotidian"...!!!! Eu personal m-am plimbat mai subtire anul acesta,nu am ajuns la nici o intrunire ,dar am reusit sa ma plimb prin imprejurimi,unde am facut ceva poze.O sa postez cateva acum pana mai gasesc din ele.... Pana la primavara multa bere neagra(de data asta ) pozele urmatoare sunt facute la Banesti,si la Baicoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Buna initiativa!Dar lenea e mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Salut!! Eu am avut iesiri numai prin padure....la primavara ii fac actele la jawa si o scot la asfalt...pana atunci cateva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate