ancutza_tuareg Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Salutare! Vreau sa trec si eu pe un naked si am gasit de vanzare un suzuki gsx 750 classic... 98 de cai... frumos motor. dar vreau sa stiu si eu daca mai are cineva motoru asta, o parere despre cum se conduce, performante, fiabilitate... Am pus si o poza in caz k nu stiti despre ce motor vorbesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Balab Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Salutare! Vreau sa trec si eu pe un naked si am gasit de vanzare un suzuki gsx 750 classic... 98 de cai... frumos motor. dar vreau sa stiu si eu daca mai are cineva motoru asta, o parere despre cum se conduce, performante, fiabilitate... Am pus si o poza in caz k nu stiti despre ce motor vorbesc... Am si eu un motor ca asta din 2000. E ok. Trage bine, e manevrabil,dar nu gasesc manual pe nicaieri. Poate afli ceva. Dar are 86 CP. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donrares Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Am si eu un motor ca asta din 2000. E ok. Trage bine, e manevrabil,dar nu gasesc manual pe nicaieri. Poate afli ceva. Dar are 86 CP.Multumesc Mi-am luat si eu unul de cateva zile.... Ceva pareri????? Manual unde gasesc??? Numai de bine!!!! Mesaj completat Salut!!! Oare sa fim asa de putini cu motoare de felul asta???? Inseamna ca suntem niste raritati pe cale de disparitie,.....sper ca ne vom gasi. ...macar aici pe forum.. Salutari de bina la toata lumea si ,, hai vara hai!!!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 este un GSX750F dar naked, cu ceva cuplu mai mare...motor rezistent, un naked classic....am piese de asa ceva daca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donrares Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 este un GSX750F dar naked, cu ceva cuplu mai mare...motor rezistent, un naked classic....am piese de asa ceva daca intereseaza pe cineva Salut!!! Sunt Rares dinZalau si am o rugaminte: gasesc : furtun de la radiator (dreapta) pt un Suzuki gsx 750 din 98...(inazuma)..Multumesc!! Astept raspunsurile voastre pe forum..., sau daca are cineva ma gaseste la tel : 0740836826 sau 0761326867... Salutari de bine si asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 mobra asta am vazut-o la motopolitistii din grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 misto mobra...dar avand in vedere ca e cam rara + ca esti fata ....as merge parca pe un bandit 600 N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salut!!! Sunt Rares dinZalau si am o rugaminte: gasesc : furtun de la radiator (dreapta) pt un Suzuki gsx 750 din 98...(inazuma)..Multumesc!!Astept raspunsurile voastre pe forum..., sau daca are cineva ma gaseste la tel : 0740836826 sau 0761326867... Salutari de bine si asfalt uscat!!!! salut, este mai bine sa gasesti un inlocuitor la furtunul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sam78 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salut!!! Sunt Rares dinZalau si am o rugaminte: gasesc : furtun de la radiator (dreapta) pt un Suzuki gsx 750 din 98...(inazuma)..Multumesc!!Astept raspunsurile voastre pe forum..., sau daca are cineva ma gaseste la tel : 0740836826 sau 0761326867... Salutari de bine si asfalt uscat!!!! Salut, Stiu ca la iesire din Zalau pe stanga, spre B.M. pana in pod, e o firma care te poate ajuta. Aveau multe tipuri de furtunuri. Parca inainte de benzinarie, ceva de genu... Mai sunt si in Cluj dar nu stiu sa iti explic prea bine pe unde sunt. Numai bine, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate