Adyp Postat Decembrie 11, 2007 Autor Share Postat Decembrie 11, 2007 Fara sonde sistemul nu mai primeste feedback . Una din valorile pe care le primeste unitatea control e constanta in cazul tau. Degeaba ai folosit doar una din sonde .Daca valvele starter sunt desincronizate aceasta cauzeaza dezechilibre la deschideri mici ale acceleratiei Sper sa fie doar asta...ma apuc de cautat sonda lambda...desi sunt destul de rezervat in ce privesc rezultatele...ma intreb daca n-o fi mai indicat sa-i iau power commander...ala lucreaza in concordanta cu senzorii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 Ce sa mai verific? Am cumparat si cealalta sonda lambda si tot la fel,pana se incalzeste merge foarte rau,miroase a benzina nearsa...consuma mult...capatul tobei se afuma foarte tare(semn al consumului mare de benzina) Ce pot sa fac? --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 09:42 -------------Un fel de UP !!,sa zic asa...m-am tot uitat in manualul ala de reparatii...banuiesc ca e o problema de aer...toate simptomele duc la aer,e prea putin iar injectia compenseaza cu benzina.Sunt cativa sensori de aer care,conform manualului,daca erau nefunctionali,imi dadea la bord un nr specific de blink-uri pt fiecare defectiune in parte,chestia e ca nu imi da nicio eroare...cred ca daca o mai desfac de 10 ori motoreta,ma iau astia de la honda ca mecanic sef,o sa incep sa visez ce si cum se desface.... --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 09:44 -------------up --- Mesaj completat în 20 Feb 2008 22:47 -------------no1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 Ce sa mai verific? Am cumparat si cealalta sonda lambda si tot la fel,pana se incalzeste merge foarte rau,miroase a benzina nearsa...consuma mult...capatul tobei se afuma foarte tare(semn al consumului mare de benzina) Ce pot sa fac? <small>--- Mesaj completat în 16 Feb 2008 09:42 -------------</small><br/>Un fel de UP !!,sa zic asa...m-am tot uitat in manualul ala de reparatii...banuiesc ca e o problema de aer...toate simptomele duc la aer,e prea putin iar injectia compenseaza cu benzina.Sunt cativa sensori de aer care,conform manualului,daca erau nefunctionali,imi dadea la bord un nr specific de blink-uri pt fiecare defectiune in parte,chestia e ca nu imi da nicio eroare...cred ca daca o mai desfac de 10 ori motoreta,ma iau astia de la honda ca mecanic sef,o sa incep sa visez ce si cum se desface.... <small>--- Mesaj completat în 16 Feb 2008 09:44 -------------</small><br/>up <small>--- Mesaj completat în 20 Feb 2008 22:47 -------------</small><br/>no1? MAP Sensor...aici e buba,cel putin asa zice testerul dupa ce am fost la honda pt o diagnoza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate