Jump to content

Adyp

Super Membru
 • Posts

  788
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://!@#$%%^^?.ro

Profile Information

 • Location
  BuCUResti
 • Carnet moto din
  2007
 • Numar Moto
  vreo 4-5 ca dupa aia obosesc...
 • Club
  de club

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  600rr;R1;RSV4;690

Recent Profile Visitors

1,218 profile views

Adyp's Achievements

 1. Dupa mai bine de jumatate de an de la acest post am observat ca mi-am gresit nr de tel. o726 455 noua 55
 2. Hai, zi adevarul, pune 1 in fata lui 50 ala. Nu de dezici de username. Daca nu ma durea o masea veneam.
 3. Poate ne pui si noua la dispozitie motivarea ta depusa la dosar.
 4. Nu cu ce am eu, doar la BMW pot. Sau asa!
 5. Desi stau de vreo 15 ani acolo, n-am intrat nici macar o data... Te cam ocolesc astia cu 3 litere... Sau se strica rar?...
 6. Da, momentan. Cica vor sa il mute pe Prelungire. In viziunea mea, Drumul Taberei a inclus Ghencea, comparativ cu Militari nu poti spune ca Ghencea e cartier, e o mana de blocuri. Iar eu stau cam intre Hanul Drumetului si 41, deci... pot sa zic si Dr taberei si Ghencea Tu trimite clientii cu Bemveu la mine, lasa aspectele astea de nuanta ale locatiei.
 7. Asa cum spune titlul, ofer pentru motocicletele BMW diagnoza, update de soft, deblochez 299+, resetari service, conversie soft pentru semnale LED. Folosesc aceeasi scula cu a dealerilor BMW, originala. Preturile sunt de amortizare a investitiei in mare, nu visez la imbogatire, si depind de cumulul de operatiuni. Nu fac tuning sau rescrieri ECU cu alte harti decat cu cele originale BMW. De principiu, in Drumul Taberei, capatul lui 41 este locatia. Tel: 0726455944 Adi.
 8. Te puteam baga in propozitia aia cu 3 in loc de 2, nu mă face sa mă razgandesc...
 9. Da, adevarul e ca trebuia sa stea in spatele ei pana ajungea la bucale, dupa ce a trecut vreo 2 semafoare pe rosu, eventual s-o escorteze, s-o lase sa-si termine treaba, sa-i spele si masina intre timp si sa-i lase si nr de tel ca sa-l cheme si data viitoare cand mai are treaba la bucale. Vezi cum faci cand depasesti vreo masina ca poate dai peste una ca asta. Eu zic sa nu mai depasesti nimic, niciodata, ca daca trage de volan sa te omoare?
 10. Iar e plin de analisti pe aici... Cum slbz sa nu te duci pe contrasens cand vezi ca aia da peste tine? Nuuuu, dom'le, nu tre' sa treaca banda aia continua nici mort!. Sunt doi terminati mai sus care-s cel putin chiori si nu vad ca vaca e calare cu jumatate din masina pe dubla continua. Analistilor astora nu pot sa le doresc decat cat mai multe TIR-uri in viata!
 11. E rezervorul. Sau instalatia de AC de pe goldwing!
 12. Sarmanii aia de ingineri se bucura cand pot elimina la ordinul zecilor de grame de pe mobra si vine omul nostru cu ~1kg... Poate le trimite un mail cum ca cea mai buna mobra pt GP e o Goldwing, aia are si aer conditionat!
 13. Eu am mers vreo 800 pt o bicicleta la care mă asteptam din start sa nu fie chiar ce trebuie... pana la urma a meritat din plin, chiar era de luat.
 14. Pana la aprox 2 mil de eur, cat e limita unui RCA, acopera cam toate mobrele intalnite care cad la vederea fierataniei. Prea fina aluzia, eu, unul, nu mi-am dat seama cine e panicatul. Mai era unul cu un topic de acu' vreo 2 saptamana cum ca-l urmarea un bemveu printre blocuri vreo juma' de zi. De el zici?
 15. Cred ca faci confuzie intre daune morale si daune materiale ca urmare a unei actiuni. Ca nu e o practica in a se pedepsi autorul, fie el si moral, in tara asta unde legile sunt interpretabile e altceva. Corect, just, legal etc. ar trebui pedepsit autorul moral in cazul asta. Ca daca nu trecea ala pe rosu nu cadea. Lasam la o parte abilitatile de incepator ale motociclistului. Sa presupunem ca va forteaza unul care trece pe rosu sa faceti o alegere care v-ar salva viata dar nu ar exista contact direct sau, a doua varianta, sa existe contact si sa fie vinovat autorul dar sa ramaneti fara un picior, de ex. Ce ati alege? Eu am trait pe pielea mea sa incerc, cu masina, sa evit un prost ce a taiat vreo 3 benzi si, in loc sa intru in usa din spate/dreapta, am intrat in coltul din spate/dreapta al masinii. Si uite asa am devenit vinovat prin lovire din spate. Nu mai bine il faceam (cuvant urat) pe ala cu masina si intram direct in usa/stalp fara sa incerc sa evit? Revenind, ii inteleg frustrarea mobristului, e o greseala de incepator, mai toti am fost intr-o situatie de genul, inclusiv eu am alunecat pe sina de tramvai din cauza unei masini cand eram pe la inceputuri.
×
×
 • Create New...