Jump to content

Adyp

Super Membru
 • Content Count

  781
 • Joined

 • Last visited

About Adyp

 • Rank
  Unforgiven

Contact Methods

 • Website URL
  http://!@#$%%^^?.ro

Profile Information

 • Location
  BuCUResti
 • Carnet moto din
  2007
 • Numar Moto
  vreo 4-5 ca dupa aia obosesc...
 • Club
  de club

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  600rr;R1;RSV4;690

Recent Profile Visitors

1,047 profile views
 1. Te puteam baga in propozitia aia cu 3 in loc de 2, nu mă face sa mă razgandesc...
 2. Da, adevarul e ca trebuia sa stea in spatele ei pana ajungea la bucale, dupa ce a trecut vreo 2 semafoare pe rosu, eventual s-o escorteze, s-o lase sa-si termine treaba, sa-i spele si masina intre timp si sa-i lase si nr de tel ca sa-l cheme si data viitoare cand mai are treaba la bucale. Vezi cum faci cand depasesti vreo masina ca poate dai peste una ca asta. Eu zic sa nu mai depasesti nimic, niciodata, ca daca trage de volan sa te omoare?
 3. Iar e plin de analisti pe aici... Cum slbz sa nu te duci pe contrasens cand vezi ca aia da peste tine? Nuuuu, dom'le, nu tre' sa treaca banda aia continua nici mort!. Sunt doi terminati mai sus care-s cel putin chiori si nu vad ca vaca e calare cu jumatate din masina pe dubla continua. Analistilor astora nu pot sa le doresc decat cat mai multe TIR-uri in viata!
 4. E rezervorul. Sau instalatia de AC de pe goldwing!
 5. Sarmanii aia de ingineri se bucura cand pot elimina la ordinul zecilor de grame de pe mobra si vine omul nostru cu ~1kg... Poate le trimite un mail cum ca cea mai buna mobra pt GP e o Goldwing, aia are si aer conditionat!
 6. Eu am mers vreo 800 pt o bicicleta la care mă asteptam din start sa nu fie chiar ce trebuie... pana la urma a meritat din plin, chiar era de luat.
 7. Pana la aprox 2 mil de eur, cat e limita unui RCA, acopera cam toate mobrele intalnite care cad la vederea fierataniei. Prea fina aluzia, eu, unul, nu mi-am dat seama cine e panicatul. Mai era unul cu un topic de acu' vreo 2 saptamana cum ca-l urmarea un bemveu printre blocuri vreo juma' de zi. De el zici?
 8. Cred ca faci confuzie intre daune morale si daune materiale ca urmare a unei actiuni. Ca nu e o practica in a se pedepsi autorul, fie el si moral, in tara asta unde legile sunt interpretabile e altceva. Corect, just, legal etc. ar trebui pedepsit autorul moral in cazul asta. Ca daca nu trecea ala pe rosu nu cadea. Lasam la o parte abilitatile de incepator ale motociclistului. Sa presupunem ca va forteaza unul care trece pe rosu sa faceti o alegere care v-ar salva viata dar nu ar exista contact direct sau, a doua varianta, sa existe contact si sa fie vinovat autorul dar sa ramaneti
 9. Si eu o mai luam pe trotuarul ala cu SM-ul daca nu aveam loc printre masini si nu erau pietoni. Acolo, de regula, nu e niciun pieton cam niciodata.
 10. Si vine terminatul ala de la RAR si iti zice: NU! Si iti ia talonul. Ca a masurat el ochiometric sau cu o aplicatie "dupa net"! Cu tot cu mumu!
 11. Este, am recunoscut actorul cu raspunsul misto. LE: The Newsroom - un serial misto din care am vazut la un moment dat cateva episoade.
 12. Merg foarte bine, doar sa aiba diametrul corespunzator surubului tau.
 13. Da, asa e! Am uitat sa mentionez ca in apa, am avut senzatia ca am scris. Dar aia cu refolositul de multe ori nu merge, de la deformarile ulterioare decalirii, cuprul devine tare.
×
×
 • Create New...