Jump to content

Adyp

Super Membru
 • Content Count

  721
 • Joined

 • Last visited

About Adyp

Contact Methods

 • Website URL
  http://!@#$%%^^?.ro

Profile Information

 • Location
  BuCUResti
 • Carnet moto din
  2007
 • Numar Moto
  vreo 4-5 ca dupa aia obosesc...
 • Club
  de club

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  600rr;R1;RSV4;690

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. Cheama Politia! Nu conteaza ora! Nu te mai obosi sa discuti cu el, daca-l prind "in fapt" e si mai bine. Se incadreaza la L61/1991, nu conteaza "ora de liniste", aia e o cutuma nelegiferata, e asa, de bun simt, pentru cei ce renoveaza, dau gauri etc.
 2. Pai nu pot decat sa iti urez un sincer si din inima: "Spor!" In plus, cred ca toti stim vorba cu prostia si cererea. Deci, cere cat vrei tu!
 3. Suntem aproape vecini, ma rog, viitori. Pe tine te mai auzeam cu mobra pe acolo, cred. Acum, sper sa nu ma intelegi gresit... dar se vine la strada principala cu 15EUR/mp... si nu doar un loc, muuulte sunt asa. Eu sper sa il dai cu cat vrei tu...
 4. Am dus si eu aproape 1000km in vreo 10 ore si mai ca-mi venea sa bat pe careva de plictiseala si amorteli. Pe SS. 2000 in 24h... o sa fie dificil. Pana si in masina iti vine sa musti din volan. Mai prinzi si o ploaie... cauti benzina sa-i dai foc mobrei pe marginea drumului.
 5. Asta daca are tracking. Sunt colete de valoare mica ce nu au tracking si nu apar nicaieri. Am primit colet si dupa 4 luni, imi pierdusem speranta, cine stie prin ce ungher al vreunei hale a zacut. Acum astept niste leduri, de 2 USD, comandate prin noiembrie, nema track. Cine stie cand sau daca le voi mai primi.
 6. Pentru @john17 si ceilalti ce nu vor sa se mai duca la vama, completati si trimiteti scanat documentul de aici la adresa declaranti.vamali@posta-romana.ro. Daca veti avea de platit ceva, veti plati la oficiul postal de care apartineti, nu trebuie sa va mai duceti la vama pentru eventualele pachete. Valabil pentru toate pachetele sosite ulterior depunerii documentului respectiv. Si mie mi se intampla la fel, random trebuia sa ma duc la vama, cozi, nervi etc. De cand am depus documentul nu am mai fost niciodata, mi-au sosit toate la OP.
 7. Ai avut tu ghinion. Depinde de judecator, de avocat...
 8. Copie PV, CI si contestatie. Merg trimise prin posta, cu confirmare de primire, obligatoriu in termenul legal de contestatie (scrie pe pv, 15 zile de la data PV). Te-as sfatui sa apelezi la un avocat. Poti cere judecarea in lipsa in contestatie daca nu ai avocat si nu poti merge. Cere proba testimoniala cu martori daca ai un martor sau 2, vor fi audiati la termenul dat de judecator.
 9. Eu zic sa nu te zgarcesti la asa ceva si sa iei ceva de calitate, am vazut live cum i s-a deschis unuia pe A3 si ii zburau chilotii pe rand din cutie, noroc am avut noi, ceilalti, ca i-a aterizat capacul undeva pe margine si nu a cazut pe vreo masina. In plus, nici nu stia, a trebuit sa ii facem semn sa opreasca.
 10. Cu vechiturile astea mai bine ai face un copil, care n-are PC, fericit. Lasand la o parte scorurile astea SF...
 11. Merge si cu dyndns daca n-are ip public. Daca are net de la digi, are de la ei. ....go.ro
 12. Ia asta si cand ne vedem dai o bere! Mai e si de pe la tine de obarsie, parca. https://www.olx.ro/oferta/nas-synology-ds115j-IDcMZ6z.html#824198bbac PS: iei un hdd de 4 tb si instalezi Synology Download (torrent) si Plex pe el si il poti folosi ca media server pentru TV sau tel. Adica rulezi filmele/pozele existente, inclusiv cele descarcate din telefon.
×
×
 • Create New...