Grecul Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) Va salut tuturor. Nu sint bun la scris, dupa ce se vede, dar in schimb am sa incerc sa va arad niste poze de ultima excursia mea. 1. Andalucia 2. arta populara in Faro 3. Candiz 4. Cascais 5. cistigind niste bani pt. drum. 6. Distractia la un sat Portugues. 7. Gibraltar 8. Frontiera 9. ochii mei electonici. 10. SAINT_TROPEZ 11 VENEZIA 12. Porto Editat Decembrie 12, 2007 de Grecul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Frumos traseu pentru motor, chiar privilegiat, textul e drept telegrafic cum se comporta Big Honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 caldutz si bine pe acolo...dar cele 2 gps uri la ce sunt bune...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) Pan European ! Frumoasa plimbareala ! La mai multe ! Acuma as intinde-o in Gibraltar, numai ca sa stau la semafor sa traversez pista aeroportului ! Just updated my desktop ! P.s. - Pocket + GPS Editat Decembrie 19, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Daca tot faci o treaba da si niste amanunte, sfaturi, impresii balabala pentru cei care au de gand sa plimbareasca pe une` ai plimbarit si tu.Nu-i frumos sa tii numai pentru tine .Oricum....frumos si la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grecul Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 cum se comporta Big Honda ? Foarte frumos Am cumparat o in 2003 si de atunci am facut 150.000 Klm. fara nici o problema si fara nici o reparatia. Cred ca pentru turism lung si comfortabil e cea mai indicata motocicleta. --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 08:54 ------------- caldutz si bine pe acolo...dar cele 2 gps uri la ce sunt bune...??? Am avut mare varianta de temperatura : in Pyrene orientale am avut -4 oC si zapata, in Andorra -1 oC, in tara Bascilor de 0 pina +5 oC , dupa in nordul Portugalei de 12 pina 18 oC iar in sudul temperatura a ajuns pina la +28 oC. Aparatul de centru e GPS si aparatul de stinga e ploterul. --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 08:59 ------------- Pan European ! Frumoasa plimbareala ! La mai multe ! Acuma as intinde-o in Gibraltar, numai ca sa stau la semafor sa traversez pista aeroportului ! Inteleg ca ai fost si tu pe acolo. Da este foarte frumos si traseurile si drumurile nemaipomenite. Plec in Europa cu moto de doi ori pe an. --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 09:09 ------------- Daca tot faci o treaba da si niste amanunte, sfaturi, impresii balabala pentru cei care au de gand sa plimbareasca pe une` ai plimbarit si tu.Nu-i frumos sa tii numai pentru tine .Oricum....frumos si la mai multe. Multumesc Intreaba ma ce doresti, si daca cunosc, cu placere sa ti raspund. Nu sint bun la scris, dupa ce se vede, dar in schimb am sa incerc sa va mai arat niste poze mai vechi. http://picasaweb.google.gr/zahosgr/T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate