Sari la conținut

hoinarici

INACTIV
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007.08
  • Motocicleta
    Honda CBR XX
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda hornet

hoinarici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu cred ca am saplec vineri mai spre seara, pe racoare din Bucuresti. Daca mai sunt doritori stabilim o ora exacta in jur de 17.00. Dimitrie
  2. felicitari pentru cei mai curajosi motociclisti ! si putin inconstienti
  3. Multumesc, insa stiu si eu zona caci sunt din SV si am facut si drumul acesta pe motor de 12 ori cel putin. Ideea era ca ete lung, drept si anost si compania nu strica. daca sunt doritori sa lase un mesaj poate ne insotim quote name='highway' timestamp='1308862050' post='2883195'] As veni eu dar sunt deja in Suceava. Am facut des drumul asta si cu doua opriri, pe la Adjud si Bacau, si este OK. Aproape de Falticeni(la Spataresti) la LukOil in intersectie iesi de pe DN 85(care o ia la dreapta) si mergi inainte spre Humor. In 30 de min ai ajuns.Drumul este superb.
  4. Salut, Merge cineva din Bucuresti la acest eveniment? eu as vrea sa ajung si poate ne organizam sa mai taiem din monotonia drumului. Dimitrie
  5. Salut posesorilor de XX Are cineva o oglinda stanga? de fapt ma intereseaza doar bratul de prindere. Sau stie cineva unde se poate suda acel metal? Pentru cine are nevoie am o oglinda dreapta, mai putin oglinda care este sparta. Oglinzile astea Multumesc !
  6. bateria era incarcata, aveam lumina si toate celea suspectez si eu un mic scurt, releu semifunctional... bine ca a pornit, tocmai ma pregateam sa sun dupa duba oricum nu strica o investigatie la sistemul electric are cineva un parbriz in stare buna? ce cauciucuri recomandati?
  7. Salut mi s a intamplat ieri mergem linistit pe DN1, cand observ ca mi a murit bordul -numai turometru si vitezometru.opresc, zic eu si nu stiu de ce, sa dau o cheie, un fel de restart de unde, dupa ce l am oprit nu mai zice nic, avea lumini, curent in bord doar ca nu "invartea", facea un fel de clic, clicc, clic in dreptul scaritei stangi si atat opresc un biker care, binevoitor, ma impinge si pleaca, normal cu totul functional apoi am oprit o si a plecat ok, de mai multe ori de unde surpriza asta stie cineva? multumesc!
  8. Salut mi s a intamplat ieri mergem linistit pe DN1, cand observ ca mi a murit bordul -numai turometru si vitezometru.opresc, zic eu si nu stiu de ce, sa dau o cheie, un fel de restart de unde, dupa ce l am oprit nu mai zice nic, avea lumini, curent in bord doar ca nu invartea, facea un fel de clic, clicc, clic in dreptul scaritei stangi si atat opresc un biker care, binevoitor, ma impinge si pleaca, normal cu totul funcctional apoi am oprit o si a plecat ok, de mai multe ori de unde surpriza asta stie cineva? multumesc!
  9. mai stie cineva de tura? eu ma gandesc sa fac un drum SantPetersburg la anul, in iunie si postez de acum poate mai sunt doritori si sa fie un minim de planing time, si de reverat mai mizez pe un amic, inssa partial astept sfaturi, doritori,informatii multumesc!
  10. buna, iti scriu deoarece am vazut ca esti destul de avizat in probleme legate de inmatriculari am luat un moto din Romania , de la un amic din BC acum incerc sa l inmatriculez, am toate actee, mai putin autenticitatea RAR, trebuie facuta chiar de moto este din cumparat de aici? si daca DA, banuiesc asta, pot sa il fac in alt oras decat inmatricularea sa zicem bucuresti ? multumesc anticipat dimitrie
  11. salut stiu ca e putin tarziu, dar maine vreau sa merg in Bulgaria la Veliko, plecare pe la 8-9 din petromul de la iesire spre jilava informatii despre traseu, obiective si sfaturi sunt deasemenea binevenite Multumesc dimitrie 0766 604 600
  12. ultimele ore ale intalnirii eraa un aer linistit si placut ca dupa o lupta glorioasa
  13. Salut am devenit si eu "de jude" deocamdata proprietarul unui XX din 1998 primul week end am facut cca 1100 km , asa sa ma obisnuiesc cu el, si in afara de un incident, de care nu vb acum, ma fascineaza imi place mult forma, mai groba, insa destul de lineara, studiata, e unul din acele stiudii de design care fie fascineaza, fie repulseaza, zic eu putin sobru comportament la drum f rigid, simti bine imperfectiunile, dese, ale astfaltului ro frane excelente stabil nu e nesimtit de nervos, nici de gurmand A si vrea sa ma intalnesc cu alti posesori din B caci am o mie de intrebari am sa revin cu imagini o zi buna!
×
×
  • Creează nouă...