Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Lasa ba ca la noi paici prin zona unii pun floriol la scutere Asta ma face sa ma simt si mai mandru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Asta ma face sa ma simt si mai mandru. Poate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Poate ) Apropo(si cu asta cred ca am terminat): ce semnatura misto ti-ai tras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) Asta ma face sa ma simt si mai mandru. WTF ? cum ai aflat asa repede ca vorbea costy de tine ? as pune si eu semnatura voastra dar deja o are multa lume si ies discutii Editat Decembrie 18, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Apropo(si cu asta cred ca am terminat): ce semnatura misto ti-ai tras.... bine ma lake ) hai dute la culcare ca maine pleci la Lipova WTF ? cum ai aflat asa repede ca vorbea costy de tine ? as pune si eu semnatura voastra dar deja o are multa lume si ies discutii Are un senzor la calculator...cand vorbeste seful lui despre el este atentionat...dar mai greu ca el are net pe soareci Pune si tu semnatura daca chiar vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 WTF ? cum ai aflat asa repede ca vorbea costy de tine ? as pune si eu semnatura voastra dar deja o are multa lume si ies discutii Ai acordul nostru...ca deh..o saorma nu e sumpa...sau, in cazul nostru, doua saorme(ca noi suntem mai nesatuli, mai ales shrek(a.k.a. "sefu tau" ) ... Am un al 9-lea simt...... <small>--- Mesaj completat în 19 Dec 2007 01:33 -------------</small><br/> Pune si tu semnatura daca chiar vrei. Chiar esti rugat s-o pui. (aici poti intelege ce vrei) Poate s-or mai ofensa unii si-om avea de citit niste PM-uri haioase..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Ai acordul nostru...ca deh..o saorma nu e sumpa...sau, in cazul nostru, doua saorme(ca noi suntem mai nesatuli, mai ales shrek(a.k.a. "sefu tau" ) ... Am un al 9-lea simt...... Hai ba a ajuns shaorma la lipova? Nuuu pot sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Hai ba a ajuns shaorma la lipova? Nuuu pot sa cred... Nu uita ca trec des pe la Bucuresti...deci a avut cine s-o care pana la "tzaranoaia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Nu uita ca trec des pe la Bucuresti...deci a avut cine s-o care pana la "tzaranoaia". Des de 2 ori pe an hai max 3 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) Cum ma el da comanda si ii aduce acasa shaorma.... Sau poate sa se duca la unguri sa isi cumpere ca mai aproape e budapesta decat bucuresti Editat Decembrie 19, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Sau poate sa se duca la unguri sa isi cumpere ca mai aproape e budapesta decat bucuresti It wouldn't be the same. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ba ce-i aici ma?off topic !!! ban la toata lumea Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ba ce-i aici ma?off topic !!! ban la toata lumea Reverse Bai poate iti dau ban pe la arc... asta daca este chiar Paul...daca este Radu... (Craciun fericit!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ba ce-i aici ma?off topic !!! ban la toata lumea Reverse Eu chiar stau prost cu banii...asa ca orice ban e bine-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Eu chiar stau prost cu banii...asa ca orice ban e bine-venit. lol... e offtopic dar nu am umblat cu necuratu astia mari au inceput sefu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate