cristicbr Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 va salut. cum am avut un "asfalt tango" acu vreo 3-4 luni miam julit carenele. ca sa nu ma mai complic cu chit , vopsea am zis ca e mult mai usor sa caut autocolant care intr-adevar sa se LIPEASCA bine . stiti cumva pe unde as putea gasi? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ori le faci la cineva care se ocupa de publicitate ori le cumperi de la honda pe cele originale dar sunt cam scumpe ori pe louis mai au ceva colante cu honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Salut ,autocolantul se numeste oracal 651se lipeste foarte bine dar eu iti recomand sa o lasi pana la primavara sau sa duci motoru in garaj . daca erai din buc te ajutam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 am gasit benzi late de dif culori care se lipesc foarte bine( din care se fac literele pt inscriptionari auto). ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZOG_honda Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 salut Am o honda F4 din 2000 si am nevoie de stikerele alea cu CBR de pe carene !!! unde pot sa le fac si eu ? Ymess: tzog2007 0726 801 042 plssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 am gasit benzi late de dif culori care se lipesc foarte bine( din care se fac literele pt inscriptionari auto). ms mult oricum SALUT TE ROG SPUNE-MI SI MIE DE UNDE POT SA GASESC ASEMENEA BENZI COLORATE SI AUTOCOLANTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 fratzilor aici unde stau eu(tg neamt) este bazar unde vin moldovenii de peste prut cu zeci de mii de lucruri diferite. daca nu erau ei nu gaseam nici eu asa ceva. sunt benzi care se lipesc bine de toate culorile. cat despre facut litere e mai greu dar cel mai bine mergeti la o firma de personalizari auto( taxi ,reclamele de pe masini,pt vitrinele magazinelor). cu siguranta v-ati scos daca aveti in oras asa ceva. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate