ro nin Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Întreținerea Âşi repararea motocicletelor, motoretelor Âşi scuterelor de George Al. Mayer, în format electronic o are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Întreținerea Âşi repararea motocicletelor, motoretelor Âşi scuterelor de George Al. Mayer, în format electronic o are cineva ? poate doar daca te apuci tu sa o scanezi eu dau formatul vechi, cartea originala ar fi o idee, pt mine a fost o carte de baza, pt a intelege motocicleta, si ce se intampla pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 poate doar daca te apuci tu sa o scanezi eu dau formatul vechi, cartea originala ar fi o idee, pt mine a fost o carte de baza, pt a intelege motocicleta, si ce se intampla pe acolo. salut vreau si eu ghidul respectiv.....k tokma miam luat o mobra 50 super si vreau s mai invat despre ea respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 salut vreau si eu ghidul respectiv.....k tokma miam luat o mobra 50 super si vreau s mai invat despre ea respect e adevarat, e buna cartea...a mea e de la bunicul meu...1961...mai batrana ca tata... despre mobra si modificari la motor si alte cele eu am : KARTUL-MECANICA SI CONDUCERE, de C-tin Gradinaru si Dan Vaiteanu-1982...de introducere in mecanica moto, si motorul de mobra e buna- poti cauta si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate