bogtech Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 salut, am un derbi gpr de 50 cu motor in 2t , nu stiu ce ulei sa bag la cutia de viteze, vreau neaparat motul si sa fie full sintetic, dar nu stu tipul exact, un lant de unde pot sa iau si cum stiu de care sa iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 ulei...io pt Aprilia mea pun ulei de la OMW pt motoarele de 2 timpi...Lantul...nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) ulei...io pt Aprilia mea pun ulei de la OMW pt motoarele de 2 timpi...Lantul...nush tu nu stii citi sau nu vezi bine? bogtech se referea la ulei pt CUTIA DE VITEZE!! nu pt motor iar de lant cauta pe forum ca sunt care aduc.. cauta si pe probike daca nu gasesti aici Editat Decembrie 22, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 ulei...io pt Aprilia mea pun ulei de la OMW pt motoarele de 2 timpi...Lantul...nush Si foarte rau faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate